PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
ќе има сигурно,ама со оргинал:)

И зошто мислам дека фифа опасно ќе наебе оваа година:D
Ммммм сепак не.
Топката личи ко да е правена со намалена гравитација. Дури и постарите фифи имаат пореално движење од ова.
Играчите трчаат ко навиени.
Колизијата меѓу нив е прилично лоша.

Ммммм сепак не.
Топката личи ко да е правена со намалена гравитација. Дури и постарите фифи имаат пореално движење од ова.
Играчите трчаат ко навиени.
Колизијата меѓу нив е прилично лоша.
Тоа изгледа така оти сигурно на ова видео брзината на играта е 0 а кога би било +1 или +2 тогаш е многу подобра се чини дека топката би ја скинала мрежата. Затоа можеби би си го сменил мислењето ... незнам дали ја имаш пробано PES2011 на +1 или +2 брзина да видиш колку е пореално (y)
Не најдов од 2012 но еве од демото од 2011 со брзина +2

Тоа изгледа така оти сигурно на ова видео брзината на играта е 0 а кога би било +1 или +2 тогаш е многу подобра се чини дека топката би ја скинала мрежата. Затоа можеби би си го сменил мислењето ... незнам дали ја имаш пробано PES2011 на +1 или +2 брзина да видиш колку е пореално (y)
точно,јас ја играм на +1 и е далеку поразлична и пореална,иако мислам дека пес12 ќе има се што немаше пес11 во гејмплејот,ама сепак да почекаме до демото затоа што и пес11 се чинеше фантастична без никаква мана.......

Абееее една реалност... што да ти кажам.
Да, пореално е движењето на топката (колку-толку), ама затоа па сеа движењето на играчите е :tapp:
Ко да играат 22 Flash-суперхерои.

Абееее една реалност... што да ти кажам.
Да, пореално е движењето на топката (колку-толку), ама затоа па сеа движењето на играчите е :tapp:
Ко да играат 22 Flash-суперхерои.

PES ball physics > FIFA ball physics, од стално било така, не ме зезај.
Ама затоа за анимациите на играчите нема дискусија...

PES ball physics > FIFA ball physics, од стално било така, не ме зезај.
Ама затоа за анимациите на играчите нема дискусија...
Не брат. Почнувајќи од FIFA 10 за конзоли, па потоа и FIFA 11 за рс - фифата има доста пореално движење на топката од PES. Мене само на PES 6 ми се свиѓе движењето на топката. После го заебаа.

Ја инсталирав ПЕС 6ката и кога ја пуштам ми бара ЦД/ДВД. Што да праам ?

PES 2012 Demo Out This Wednesday
The first demo will be based on the Gamescom code, and will include the following 6 teams:
Manchester United, AC Milan, FC Porto, Napoli, Santos FC, C.A. Penarol

This second demo will include the following 6 teams:
Tottenham Hotspur, Bayern Munich, Inter Milan, Rangers, Club America and Internacional

На твитер има еден пишано линк од демото
#PES2012 PC Demo leaked - download here http://t.co/G21ESSN(Cannot verify the file is correct at this stage, I'm still downloading)

http://twitter.com/#!/williamgardner/status/105676301981073408

Не знам колку работи, и дали е точно, јас ќе го симнам сега, па за 1час ќе ве известам, валда не е некоја превара :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom