PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како да наместам на овој firepatch англија чемпионшип? идам да креирам нова мастер лига и тимовите што се од чемпионшип имињата им се од германија втора лига, а логото на тимовите е добро освен на 4-5 и на тие се ливерпул, барса, челзи итн..?
ЕДИТ:
Не е само тоа проблем..почнав ко демек да играм мастер лига и таман да почнам утакмица (со Ливерпул) гледам дресовите се цели сиви само знакчето го има. И ај да поиграм малце и курац се исклучи играти и ми се појави она send; don't send...?
Чаре некој?

ЕДИТ:
Не е само тоа проблем..почнав ко демек да играм мастер лига и таман да почнам утакмица (со Ливерпул) гледам дресовите се цели сиви само знакчето го има. И ај да поиграм малце и курац се исклучи играти и ми се појави она send; don't send...?
Чаре некој?
Нема што да го местиш пачот, симнувај, инсталирај, вклучувај и играј, ако не бива реинсталирај што да ти кажам.:toe:

Нема што да го местиш пачот, симнувај, инсталирај, вклучувај и играј, ако не бива реинсталирај што да ти кажам.:toe:
Се ти е океј тебе? сите тимови се добри, дресовите?
Ке пробам сеа ке ја реинсталирам играта и пак пачот ке го ставам..

Ова е на AMATEUR 100% да не се лажеме!
Не ми е мака туку за вас ми е никогаш немат да научите да играте PES!

Можеби е а можеби и не е Изгледа дечкото ја игра добро играта :).
Иначе ја Играм на Топ плаѕер и продолжив уште Станав шампион во Лш додека во купот изгубив од Челзи(несреќно) во финалето.
Лигата е во тек и имам 32 -0-0 :D

Иначе ја Играм на Топ плаѕер и продолжив уште Станав шампион во Лш додека во купот изгубив од Челзи(несреќно) во финалето.

Abe so site igraci 100-ki i babа mi ke izigra bez poraz. Zemete ekipa so slabi igraci maksimum 75 overall pa togas igrajte :helou::smir:

Пробај некој второлигаш незнам како ти е интересно сите играчи со 100ки, биди како мене и како ганерот земај играчи со максимум 75 рејтинг.:)

--- надополнето ---

Се ти е океј тебе? сите тимови се добри, дресовите?
Ке пробам сеа ке ја реинсталирам играта и пак пачот ке го ставам..
Се е океј.

ЕДИТ:
Чаре некој?

истото и јас пробав да видам втора лига италија или германија и се се измеша , одново ќе си почнеш се но претходно секој сејв што го направила играта избриши го оти џабе ќе ја реинсталираш,и не чепкај ништо во врска со лигите

Па добро имате право за тоа дека со 75 е поинтересно но исто така коа почнавме не беа сите по 100 туку некои се купени некои развиени со тек на време :)

Ова е на AMATEUR 100% да не се лажеме!
Не ми е мака туку за вас ми е никогаш немат да научите да играте PES!

102,3% е, не е 100%, ае сега ме мрзи да сликам од онлајн, и во мастер лига(од околу 12000 играчи) и во другото рангирање каде што се останатите(exibition match, competition) сум во први 100, ама и они изгледа се аматери, и интересно ми е, кога го ставив првото видео со мои голови, ти остави коментар, во мој стил, и ти ли на аматер играш, ја не ни знам аматер кое ниво е, знам има пет, и стварно ти посакувам и тебе 38 победи, се разбира на топ плеер, зошто гледам ти се опсесија, и уште една информација, тоа беше во втора сезона со Леванте и најјаки играчи по оцена ми беа Амаури и Овен, со 82 мислам, за да изгледа уште поневеројатно.
И за крај, кој е заљубен во играва, мора да си го земе оргиналот, зашто е двојно поинтересна и вие ќе бидете двојно позаљубени.

102,3% е, не е 100%, ае сега ме мрзи да сликам од онлајн, и во мастер лига(од околу 12000 играчи) и во другото рангирање каде што се останатите(exibition match, competition) сум во први 100, ама и они изгледа се аматери, и интересно ми е, кога го ставив првото видео со мои голови, ти остави коментар, во мој стил, и ти ли на аматер играш, ја не ни знам аматер кое ниво е, знам има пет, и стварно ти посакувам и тебе 38 победи, се разбира на топ плеер, зошто гледам ти се опсесија, и уште една информација, тоа беше во втора сезона со Леванте и најјаки играчи по оцена ми беа Амаури и Овен, со 82 мислам, за да изгледа уште поневеројатно.
И за крај, кој е заљубен во играва, мора да си го земе оргиналот, зашто е двојно поинтересна и вие ќе бидете двојно позаљубени.

хахаха
Ако играш Master League Online незначи дека си многу јак.
А то дека Owen ти бил најјак играч ок ама дека си играл на top player никогаш нема да ти верувам. Сврти по форумиве и ако најдиш уште еден шо одиграл 38-0-0 ја прв ќе ти се извинам!
Инаку за оргинал знајме дека е многу интересно ама интересни се и парите шо треба да ги дајш, не секој можит да купит!

хахаха
Ако играш Master League Online незначи дека си многу јак.
А то дека Owen ти бил најјак играч ок ама дека си играл на top player никогаш нема да ти верувам. Сврти по форумиве и ако најдиш уште еден шо одиграл 38-0-0 ја прв ќе ти се извинам!
Инаку за оргинал знајме дека е многу интересно ама интересни се и парите шо треба да ги дајш, не секој можит да купит!

Е сега нема да можам да заспијам што не ми веруваш. Јас не ни барам некој да верува, ја ставив сликата зашто погоре еден член покажа дека е на 23-0-0, затоа. Јас си знам што сум изиграл, знам дека е топ пеер, ти не знаеш, и крај на приказната.

Е сега нема да можам да заспијам што не ми веруваш. Јас не ни барам некој да верува, ја ставив сликата зашто погоре еден член покажа дека е на 23-0-0, затоа. Јас си знам што сум изиграл, знам дека е топ пеер, ти не знаеш, и крај на приказната.

Не се нервирај ти шо збеснуваш фурај на аматер ти е гајле!

Никако не можам да сфатам зашто ми се појавува ова
pes2011.JPG
и претходниот пат вака ми покажуваше па ја избришав,кажете што може да биде проблемот?имам 1 г рам,графичка 512 мб ,директ х 9.0ц ,упдејт имам на се направено.

Никако не можам да сфатам зашто ми се појавува ова
Прегледај го приврзокот 39859
и претходниот пат вака ми покажуваше па ја избришав,кажете што може да биде проблемот?имам 1 г рам,графичка 512 мб ,директ х 9.0ц ,упдејт имам на се направено.

Пробај смени крак или намали резолуции во settings.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom