PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Само 4-то место иако до 6 кола пред крај бев прв, ама Манчестер ме тепа педерски и се изнервирав и последните 4 кола ги играв со allow to coach. Инаку Wichkam пак најдобар стрелец и во Премиер лига 25 гола :toe:

15112611.jpg
[/URL][/IMG]

35314122f.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

71220952.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

пред две три страни објаснувавме на ова прашање но еве пак не епроблем...само што контролите би ти ги кажувал на начин на џојстик а ти после прилагоди си ги ако играш на тастатура (како мене)
(икс) подавање(коцка)шут(круг)клизач/нафрлање(триаголник)голман/пас

-----ако е до далечина до 22 метри /коцка,стрелки( лево или десно) и доле и на крај икс .........или ако е на ивица на 16 метри можеш со круг и надоле стрелката но силата ќе ја чепнеш само
----ако е од далечина повеќе од 22 метри / коцка,стрелки(лево или десно) и нагоре и на крај икс и силата кога шутираш некаде до точно половина секогаш полнија ....пробај се на тренинг неколку пати но прави ги побрзо потезите

--- надополнето ---

првен копчето за шут после "задржи" лево или десно но со осет бидејќи знае и на трибини даја испука
Кажав дека не играм на Џојстик што само ја отежнуваш работата.

Препорака за крило Луис Антонио Валенсија е најакото крило во играта трета сезона сум со Манчетер Јунајтет и газам Валенија има 95 оверал

Компилација од акции, голови, слободни удари од Булард и Кагава и по некое јако промаршување со Ипсвич Таун

Кажав дека не играм на Џојстик што само ја отежнуваш работата.

абе ти не ме свати што сакам да ти кажам излеа не реков дека си со џојстик туку те прашав , и јас играм со тастатура што рипаш одма , кога одиш контролите да ги правиш во сетингс нели џојстик ти покажува ? или не е така кајтебе тастатура покажува ? и јас ти објаснувам ти мозок се правиш ти отежнувам ок ете сам мавај белки ќе научиш

Јас цел живот играм пес Редовно што се вели :P

Почнав мастер лига со Тотенхем.
И првата сезона завршив 5ти.Испаднав на групи ЛШ а ЕЛ изгубив од рома на пенали во финале:P
Втората сезоназавршив втор со невоеројатна серија на крај со 14 победи по ред:P и освоив ЕЛ. ги победив Астон Вила во Финале.
Третата сезона ми е во тек но досега се Надминав себеси Прв сум во Премиер Лига со 23 победи без нерешено и без пораз.Додека во лш Играм со Лион осмина финале итн итн:D

tabelato.jpg

и Составот ми стана Зверски последнава сезона ги Купив Агуеро Лавеци и уште неколку јаки играчи.

sostav.jpg

Јас цел живот играм пес Редовно што се вели :P

Почнав мастер лига со Тотенхем.
И првата сезона завршив 5ти.Испаднав на групи ЛШ а ЕЛ изгубив од рома на пенали во финале:P
Втората сезоназавршив втор со невоеројатна серија на крај со 14 победи по ред:P и освоив ЕЛ. ги победив Астон Вила во Финале.
Третата сезона ми е во тек но досега се Надминав себеси Прв сум во Премиер Лига со 23 победи без нерешено и без пораз.Додека во лш Играм со Лион осмина финале итн итн:D

tabelato.jpg

и Составот ми стана Зверски последнава сезона ги Купив Агуеро Лавеци и уште неколку јаки играчи.

sostav.jpg

Извини што ќе те прашам, ама и јас играм PES можит веќе 7-8 години ама ова не ми се десило - 23-0-0???!
Само кажи ми на кој левел играш?

Извини што ќе те прашам, ама и јас играм PES можит веќе 7-8 години ама ова не ми се десило - 23-0-0???!
Само кажи ми на кој левел играш?

Па друже иако знам дека нема да ми веруваш ќе ти кажам дека играм на Top Player, и исто така и ја сум позитивно изненаден бидејки прв пат ми се случува вакво нешто ама сепак ќе биде Чудо ако направам 38-0-0. хехе

Па друже иако знам дека нема да ми веруваш ќе ти кажам дека играм на Top Player, и исто така и ја сум позитивно изненаден бидејки прв пат ми се случува вакво нешто ама сепак ќе биде Чудо ако направам 38-0-0. хехе

Ако е така секоја чест и продолжи ќе имам со кој да се надигрувам :)

Да ми го дадат мене тој тим 50-0-0 ќе направам... се зезав..
Одличен ти е тимот продолжи така да газиш.

Еве како беше во втората лига, завршив второ место ебаго.. го загубив последниот натпревар од Хал на гости..
qprx.jpg

hulsee.jpg

--- надополнето ---

hulse.jpg

Се надевам во Премиер Лигата ќе имам повеќе среќа.:)

Абе како да наместам на овој firepatch англија чемпионшип? идам да креирам нова мастер лига и тимовите што се од чемпионшип имињата им се од германија втора лига, а логото на тимовите е добро освен на 4-5 и на тие се ливерпул, барса, челзи итн..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom