PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
29 фунти,значи нешто под 3000 денари од страната на конами, треба само да напишеш имејл, податоци за кредитна картичка и толку, мене ми се симна за околу пола саат и немаше никакви проблеми.

Дајте пач со англиско, Чемпионшип...ја имав али ми се заеба коа го симнав тоа од играта дата пак или како и да се викаше....:smir:

Сте играле со Сандерленд? Многу се добри на играва, последниов месец цело време против другар со нив играм... ретко кога ме победил дури и со Барса му извадив нерешено а ги тепав Арсенал, Баерн, Интер. Со Бент, Асамоа и Брембл во одбрана партали се прават...

http://pes2008editing.blogspot.com/ од тука пачови користам...

Најдов од Киву и од Кутињо (и уште 4) го симнав 2.32mb и има повеќе фајлови и незнам каде да ги ставам во фајот на играта на Пес 2011? ме разбравте? и ПОМООООООООООШ

--- надополнето ---

Сте играле со Сандерленд? Многу се добри на играва, последниов месец цело време против другар со нив играм... ретко кога ме победил дури и со Барса му извадив нерешено а ги тепав Арсенал, Баерн, Интер. Со Бент, Асамоа и Брембл во одбрана партали се прават...

Велбек има слаб оверал ама дечкото расутра!

--- надополнето ---

Абе а зошто ги нема во Бразил репрезентација Гансо, Нејмар и Кутињо? од играта ги имаше али на пачовиве не... зошто?

Земете го Вела или Бентнер развиваат ко улави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom