PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
го инсталирав пачот ама ги немам сите трансфери на пр. во јуве(само таму проверив) ги нема красич,ринаудо,кваљарела , ги нема ни кај вас или проблемот е што го немам инсталирано првиот пач?

Каков ВОЛЕЈ во BAL со Фиорентина по,по,по!
by the way: за сега (Март месец) во Лига на Шампиони 5 гола, во Италианско 7 и 3 асистенции и трет сум со Фиорентина чекам понуда од Арсенал :P

У Лига-Шампиони (на играва) може да се прават трансфери и да те бараат за тренер?

го инсталирав пачот ама ги немам сите трансфери на пр. во јуве(само таму проверив) ги нема красич,ринаудо,кваљарела , ги нема ни кај вас или проблемот е што го немам инсталирано првиот пач?

Инсталирај си ѓи и двата јас ѓи имам и двата и имам сезона со Јуве..ѓи има сите таму.

ima nekoj editiran of so psd oceni ako ima neka mi go prati blagodaram odnapred

Конечно ми го напраија компјутеров.
jeee.gif

Некој добар торент за симињање???

Може ли некој да ми каже колку трае инсталацијава на новава пес .. ? фала :kesa:

Не знам колку пати е побарано, и ако сум испуштил некаде се извинувам ама ќе може ли некој да ми остави на ПП линк од проверен пач. (по можност од торент)

Не ти го сфатив прашањето.

Не знам колку пати е побарано, и ако сум испуштил некаде се извинувам ама ќе може ли некој да ми остави на ПП линк од проверен пач. (по можност од торент)

Провери некоја страна поназад, но сеуште немаш прикачени на торент.

Кога го отварам пачот, нејќе. Ќе кликнам Откажи и ми се појавува ова

еве 0.2 верзија на пачот што го ставив пред 2-3 дена.
има неколку подобрени работи, пролистајте видите дали ќе ви одговара да го инсталирате. од Пес-србија, нема потреба да се регистрирате на форумот, порано мораше сеа не.
според тоа што прочитав, пачот е директна инсталација, најверојатно со свој exe и нема потреба од мачење со АФС...
http://www.pes-serbia.com/threads/15581-PESEdit.com-2011-patch-0.2?p=695961&viewfull=1#post695961
еве го линкот прочитајте си, на кој му одговара нека инсталира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom