PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште ја нема full верзијата со англиско мени и коментатор. Единствено ако сакате да симнете француска, па после да се замарате со копирање file-ови..

најубаво, почекајте уште ден, два.

....има фајлови и вицко и јас ги иам(он ми ги даде) за англиско мени и коментатор)

Не лупај....има фајлови и вицко и јас ги иам(он ми ги даде) за англиско мени и коментатор)

Првин, прочитај ме внимателно. Тоа што ти го рече, го реков и јас. Тргнав од мој аспект и мислам дека е подобро да ја почекам целокупно во пакет, рипната од UK cd.

Првин, прочитај ме внимателно. Тоа што ти го рече, го реков и јас. Тргнав од мој аспект и мислам дека е подобро да ја почекам целокупно во пакет, рипната од UK cd.
ОК грешка се јас изрази...сакаше да кажам дека не мора да се чека кога копирањето на тие фајлови е цели 15 секунди.....инаку да фул со англиска подршка нема.

Е кога ќе излезе фул со англиска подршка кажете...подобро ќе чекам :)

колку ви зафаќа место играта фул?има повеќе од 10 гига?пошо ја неам повеќе од 10 гига простор у D.

Море море никој не праќа торент? Добро добро...

Море море никој не праќа торент? Добро добро...
Испуштил сум те........Ајт на пп

--- надополнето ---

е не дава англиски кај мене.шо да напраам???????????
Пиша ти на профил и прати ти линк за img фајлот.....

--- надополнето ---

Е кога ќе излезе фул со англиска подршка кажете...подобро ќе чекам :)
Оти бе да чекаш тоа се два фајла по 10-тина мб симнуват се за 1 мин и префрлувањето трае 15 секунди....и имаш англиска верзија...

Кајганџии, ако може некој торент и мене да ми прати...од играта и линкови за да ги симнам тие 2 фајла за англиски коментар....фала...поздрав!:-)

Излезе целосна верзија за ПЦ со англиски

Крак за играта мозе некој да ми стави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom