Перверзниот Гоогле транслејт

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
преведувањето е катастрофа , ама важно го има македонскиот јазик ставено ;)

преведувањето е катастрофа , ама важно го има македонскиот јазик ставено ;)

преведувањето е катастрофа и на други јазици. се работи за неможноста да се замени еден хуман преведувач со машински, сепак како што викаш важно е што македонскиот фигурира со останатите

преведувањето е катастрофа и на други јазици. се работи за неможноста да се замени еден хуман преведувач со машински, сепак како што викаш важно е што македонскиот фигурира со останатите

Грешка си српскиот и хрвацкиот се по точни провери ке видиш не се баш 100 % ама од македонскиот се понапред

Грешка си српскиот и хрвацкиот се по точни провери ке видиш не се баш 100 % ама од македонскиот се понапред

Да и кај нас сега да се фати народ сериозни предлози за преведување да дава наместо да пишува нелогични предлози за превод кои после само ќе ги користи за смеење и ние ќе имаме подобар преведувач

Да и кај нас сега да се фати народ сериозни предлози за преведување да дава наместо да пишува нелогични предлози за превод кои после само ќе ги користи за смеење и ние ќе имаме подобар преведувач

сакаш да кажеш да се ангажираме повеќе и посериозно?

впрочем темава воопшто не е за чда

Ако веќе толку ви се стиска на копчето Contribute a better translation и имате мерак да допринесете за подобар превод, гледајте зборот да е на официјален македонски јазик, проверете во речник/правопис ако не сте сигурни и да не е некоја заебанција колку да се смееме по мсн и на теми.

Ако напишете на Гул транслејт: Се запали пиле Трено одајчето ќе го добиете следниот превод: Ignited pile Trento odajcheto :pos: :pos: :pos: :pos: а преводот би требал да гласи вака: The room is on fire chicken Treno :toe:
Читај овде што превод ми даде :pos::pos::pos::pos:

Дарко Панчев ---- Darko Supermarket :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме пресмеа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ми се пие------ my drinks :pos2::pos2::pos2::pos2: :pos: :pos:

Back
На врв Bottom