- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 621
- Поени од реакции
- 612
Ushte ima shto da se kazuva okolu mashinata ili naj noviot moj proekt shto trebe da go registriram e mashina koja sama si ja kachuva technosta od naj niskata do naj visokata tochka a so toa ne dozvoluva ni kapka od technosta da ostane vo sprotivnata strana od trkaloto ili technosta odma ja prefrla sve vo ednata odredena strana ili vo pravecot na dvizenjeto i toa vo vertikalna pozicija ili ne upotrebuvam dopolnitelna Energija za vrakanje na vodata za da izvrshi protiv teza na radalicata a so toa nema da ima nikakva zaguba od proizvedenata Energija,Mnogu jaka i chudna e taa mashina i mnogu me voodushevuva so nejziniot princip na dvizenje bidejki nema nikva moznost da zastane osven ako se sluchi defekt.Naj golem problem kaj nejze e da ja sorresh od dvizenjeto bidejki tamo neme nikakov ventil ili sopri go krvotokot kaj zivite organizmi no ipak nee problem bidejki ke ja kocham preku pritisokot shto izleguva od blokovite a ako pukne nekoe crevo po dobro begaj od neja bidejki nema shansi da ja sopresh od dvizenje osven da i podmetnesh nekoe drvo ili drugo no ke pretrpi oshtetuvanje.[DOUBLEPOST=1399663977][/DOUBLEPOST]Ushte ima shto da se kazuva okolu mashinata ili naj noviot moj proekt shto trebe da go registriram e mashina koja sama si ja kachuva technosta od naj niskata do naj visokata tochka a so toa ne dozvoluva ni kapka od technosta da ostane vo sprotivnata strana od trkaloto ili technosta odma ja prefrla sve vo ednata odredena strana ili vo pravecot na dvizenjeto i toa vo vertikalna pozicija ili ne upotrebuvam dopolnitelna Energija za vrakanje na vodata za da izvrshi protiv teza na radalicata a so toa nema da ima nikakva zaguba od proizvedenata Energija,Mnogu jaka i chudna e taa mashina i mnogu me voodushevuva so nejziniot princip na dvizenje bidejki nema nikva moznost da zastane osven ako se sluchi defekt.Naj golem problem kaj nejze e da ja sopresh od dvizenjeto bidejki tamo neme nikakov ventil ili sopri go krvotokot kaj zivite organizmi no ipak nee problem bidejki ke ja kocham preku pritisokot shto izleguva od blokovite a ako pukne nekoe crevo po dobro begaj od neja bidejki nema shansi da ja sopresh od dvizenje osven da i podmetnesh nekoe drvo ili drugo no ke pretrpi oshtetuvanje.