Pepsi vs. Coca~Cola

• Креатор на темата Креатор на темата VirtualA
  • Време на започнување Време на започнување

Пепси vs Кока Кола

• Вкупно гласачи
    634
V

VirtualA

Гостин
Кој од ове два пијалаци ви е поубав
Пепси, кој го полни прилепска пивара
или
Кока Кола кој го полни скопска.
Мене лично Пепси ми е поубав, погаризан, а Кока Колата е блага :lol:

Дефинитивно ПЕПСИ!
Едно време многу го пиев Пепси Твист, али сега пак се вратив на Макс-от.

Коката е закон.
Само да е од стаклено шише, евентуално лименка. Пластиката остава некој вкус што не ми се допаѓа.

дефинитивно Кока Кола, Пепсито има гаден вкус, а посебно Пепси Твистот

Кока кола дефинитивно......ама од онаа сребрената без шекер.....таа е најбољи..... :wink:

Mesaja напиша:
Кока кола дефинитивно......ама од онаа сребрената без шекер.....таа е најбољи..... :wink:

е па и ти па, најгадната ја пиеш

Гижо напиша:
Mesaja напиша:

е па и ти па, најгадната ја пиеш

Зашо бе, викаат дека е диетална(моите ми го зборат тоа) без шеќер.....

Јас сум за Кокта.........
Чисто од носталгични побуди..........Ме потсеќа на бамбус :lol: :lol: :lol: :wink:

MSV напиша:
Чисто од носталгични побуди..........Ме потсеќа на бамбус :lol: :lol: :lol: :wink:
А за кој гласаше???

MSV напиша:

леле леле, Кокта, бљак

Гижо напиша:
MSV напиша:

леле леле, Кокта, бљак

Шо па и ти па, добра е и Коктата не е лоша......и газозата мене ми се свиѓа......

Пепси пијам секогаш. Кока-кола само кога нема Пепси.

А за тоа дека Твист не чинел... Па што, не чини ни МAX. Ама и Кока-Кола лајт е ѓубре.
Збориме за „најнормалните“ Пепси и Кока-Кола, a не за дотераните сокчиња по вкусовите на некои пребирливковци.

Јас го давам мојот глас за PEPSI! :D :hey2:

Порано пиев само Пепси некако ми беше поубав од Кока Колата, Кока Колата од кога ја ставија во пластика некако чуден вкус имаше и не пиев, ама сега се вратив на Кока Колата... а не дека не пијам и Пепси, пијам коа ќе неам уште некој денар кока кола да си купам... инаку на прво место ми е Кока Кола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom