Pepsi vs. Coca~Cola

• Креатор на темата Креатор на темата VirtualA
  • Време на започнување Време на започнување

Пепси vs Кока Кола

• Вкупно гласачи
    634
пепсито е ефтина имитација на кока колата и рекламите се единствената работа што вреди да се спомне за овој пијалок .... а кој се пие кока кола видете од сликава :)

00626cl.jpg

Poveke sakam PePsI, si pijam i KokaKola, ama ne tolku cesto kolku Pepsi, zavisi od raspolozenie, i toa kolku sum zedna:)

Poso Kokakola-ta e poblaga, i me prai use pozedna, a Pepsi-to so znam poveke osvezuva.

Kakvo pepsi be,koka kola si e marka,a ne pepsi "Shit in color",ali pepsi imaat dobri reklami toa da.
COCA COLA the BEST!!!

StenmarC напиша:
Дефинитивно ПЕПСИ!
Едно време многу го пиев Пепси Твист, али сега пак се вратив на Макс-от.
Едно време и мене ми беше убава кокаколата ама сега почесто пијам пепси тфист:je:

manijak напиша:
пепсито е ефтина имитација на кока колата и рекламите се единствената работа што вреди да се спомне за овој пијалок .... а кој се пие кока кола видете од сликава :)

00626cl.jpg
:pos::pos::pos::pos: kaj go slikase ova be
inace jas sum za koka kola poso pepsi nema veze.

дефинитивно кока кола , пепсито ми е многу благо незнам ми нема некаков шмек

i dvete imaat mnogu kofein mislam deka 1l na coca cola e otprilika kao edno tursko kafe

Пијам и Пепси и Кока Кола, ама поќе ја сакам Кока Колата.

Koka Kola!!nema den a da ne se naoijam,ja obozavam.Pepsi pijam samo koga nema Koka Kola,a i nekako vestacko mi e,ne mi e ubavo.Koka Kola RULZ!:icon_lol:

leleee ne mi se veruva :icon_lol:
abe pepsi rulez
koka kola vo mcdonalds samo e ubava.. od limenta epten i e glup fkusot.. vo sise mislam deka e ok.. a pepsi segde e isto i ubavo :kez:

spored mene ne e ubavo da se pie gazirano obicno preferiram laden caj ili voda.ako treba da izberam gazirano ke recam fanta ili sprajt ali ovde e
koka kola vs. pepsi
taka da koka kola bolje e

дефинитивно,кока-кола..
па,подобра е од пепси,незнам,на пепсито некак вкусут му е..... не баш ок!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom