Pepsi vs. Coca~Cola

• Креатор на темата Креатор на темата VirtualA
  • Време на започнување Време на започнување

Пепси vs Кока Кола

• Вкупно гласачи
    634
I pepsi pijam posebno so limon stoe ama koka kolata nezamenliva najdobra nema sto.

Кај ви текна анкетава. Сеа ми се припи Coca-Cola, а нема сеа од кај да си купам!:nerv: Се шегувам :wink:! Coca-Cola дефинитивно мој избор! Не ја згаснува жедта и после тоа вода ми се пие, ама по мене е најдобра!

за мене е важно да е течност да е црна и да пишува кока кола и да е со вкус на карамела нишо друго!!! :pos::pos::pos:

Mislam deka e podobra koka-kola,nekako so pogolema tradicija e,no isto taka ima i stetni strani

Пепси иако швепс ми е омилен од газираните

koka kolata vo plastika od 2 kila e gadna ama vo vero ima mislam koka kola od kilo i pol taa idit od grcija samo ambalazata tuka mu ja stavaat mislam ........
sakam da kazam deka e zakon
P.S.pepsi samo pari trosi na reklami so bekam mekam ronaldinjo agilera lopez spirs pink iglesisas a sokot e blak

Пијам и Пепси и Кока Кола али несо последниве недели стално зиам Пепси али не е као порано малце нема вкус на убаво али као кока кола нема оригинал си е :)

:pos: kakvi temi... pa normalno Koka Kola... toa pepsito ko izvetrean vkus mi ima, a posebno pepsi twist... ina4e u anketata moze da se popravi пепси, а не Песи...:party2:si pijam Koka Kola:)

abe kakva coca cola TOA NE MOZAM DA PODNESAM!

KOKA KOLA definitivno. Abe i pepsito e dobro ali Koka KOlava mi e bolji

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom