Пелистерка календар 2015

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Леле како би им го rock-нал светот на трите.... (особено на Тамара) :love::roker:

Оваа последнава слика што треба најјака да излезе ко во 3dMax да е цртана делува.

Во кој весник го даваат да го побарам :icon_lol:.

Ќе си го купам и ќе си ги гледам цела година... Машала, посебно Тамара! :drk::drk::drk:

Има овде многу фотошоп или па намерно е направено да изгледа како фотошопирано.. Мене стварно како лоши монтажи ми се гледаат, дај некој што разбира фотографија нека каже... мислам нема везе, ми се дигна за дигање ама сакам да знам. :icon_lol:

Едно е сигурно календарот цела 2015 година ќе стои на месец декември:цицки:

Салофест 2015.

35xyux.jpg

Марјана кај и да ја сликаат ми е супер, со тапија треба да и го прогласат телото за дефинитивно најдобро од јавниве фацки во Мк.
Тамара и 100 кг да ослаби, ја нема она таа димензија на струкчето, и симнале некој сантим таму.
А албанкава, па мислам дека поантипатично створение немало, ни ќе нема. И по тв што сум ја гледала, по тој лигав начин на зборување и тропање глупости, до таа неубава фаца што ја краси. Мене ми е грда, а се чудам кој нормален би ја закачил на календар.

Аделина Тахири се отепа гомна јадејќи против нас за сите протести на албанците, ама за сите до еден. И сега дојде ред македонец да си ја закачи на ѕид овцава.

Па зашо македонец да не и го закачи нема ништо лошо у тоа :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom