Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Обично не ама вечерва после победава над интер цело маало ке го разбудам....има да се знае кој се бања хахахаххаха

Не, зашто пеењето вклучува и играње а последиците од тоа може да бидат страшни.:toe:

Никогаш не пеам, ама лаптопот е со мене обавезно во купатило, си стои на шоља и иде некоја епизода од стар трек, без тоа неможам да се туширам :toe: . Порано мајка ми ми мрчеше нонстоп, ама сеа дека живеам сама и ич не сметам на никој, ептен ми е профи, и си зборам заедно со ликовите, пошто сум ги глеала епизодите милион пати :icon_eek:

Прдам додека се туширам.

Пееме и тоа со врзани очи за случај да не ни влезе туш во очите додека со перодршките топиме од тушот и се шлапаме по лицето. На крај кога мораме да одиме во купатило да се миеме, плачеме од мака оти тушот тешко се мие...

Зависи од расположението и од тоа дали се брзам некаде или не.. :ojea:

Оба-везно. Само U2 или од The Cure, а у последно време и свиркам други песни, зашто не ги знам да ги пејам.

Никогаш не пеам, ама лаптопот е со мене обавезно во купатило, си стои на шоља и иде некоја епизода од стар трек, без тоа неможам да се туширам :toe: . Порано мајка ми ми мрчеше нонстоп, ама сеа дека живеам сама и ич не сметам на никој, ептен ми е профи, и си зборам заедно со ликовите, пошто сум ги глеала епизодите милион пати :icon_eek:
Најбољи, дефинитивно :tv:
за темата- Ја понекогаш пеам, но и понекогаш изведувам некои филмски или драмски фрази, што ќе рече- глумам, и нормално, секој кој би ме чул од надвор, би помислил дека сум ненормален :icon_lol: .

Ехе фестивали! :D Тешко комшииве. :D

Стално, туширање и пеење, нешто најзакон, посебно и мобилниот некогаш кога нема да го заборавам музиче пуштам од него и....:music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom