ПЕДЕР МИЛ - ПЕДЕР4Е НА МАМА И ПЕДЕРИШТЕ НА ТАТО

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
Абе та 4-та кој ке ја видам ме убива во поим, ебаве педерите :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ееее, колку сте џубриња значи, само да начекате некое ново јузер4е и да му го мавнете сеирот, мајко му стара.:)

Сите до еден сте ПЕДЕРИ зошто да ја отвореше темава некој постар и веќе докажан член, ќе му дигавте спомен-биста.

Поздрав4е пеер4иња, 4 4 4! :back:

Абе вакво мислење имаше еден член на форумов само не ми текнува на која тема. Човеков што ја отворил темава е плагијат.

Тоа ПЕДЕР ние Велешаните го заменуваме во ПЕЕР

Абе џам сте свиткале :) Не е битно дал копирате вие од Скопје или вице верса, битно придонесувате за глобалното попедерчување со суптилно субконциозно аплицирање на податокот за сосема општествено прилагодена афирмација на сексуалната ориентација, како таква.

Сакав ко Анхоли да зву4ам :)))

Абе вакво мислење имаше еден член на форумов само не ми текнува на која тема. Човеков што ја отворил темава е плагијат.

Човекот е плагијат?

Ова јас го читав уште далечната 2000та на www.ajvar.com

Педерска работа од ваша страна што напаѓате девој4енце што потсетува на некои малку подзаборавени интернет моменти од македонската историја.

Лееј попеерастична и попеерска тема нееам виено!

Hehe pederi daa :pos2::pos2: nemate popametna rabota i go napagate devojceto za toa sto si pise kako saka sepak demokratija e i nemora na nikoj da mu objasnuva zs mesto Ч pise 4. C c c taka li ve ucea? Losotii edni :tapp:

Педер јака тема еј! иначе sexilicious007, за тоа си на форумов, да се докажеш колку си паметна?

Мене најгрдо ми е кога ќе слушнам некоја девојка која се обраќа на некој со пеер...еј жими се ме вади од кожа тоа...Па особено мене коа ќе ми се обрати...одма се курчам...Поготово некое такво мило убаво...го гледаш...си го шмекаш...и коа ќе напраите муабет почиња со...Пеер ова пеер она...
Антишмек ми е кај девојка кога ја има оваа узречица...:)

п33рска теми4ка лол:nesvest::pos2:
како да го иам читано некаде ова бе старо е изгледа
mwa pu6ti cam

38471 P3D3Р5К474 73М4.

1 N13 5K0PJ4N1V3 53 V1K4M3 P33R1 H4H4. MN06U 1N73R35N0 8R3!

(како е да пишуваш со бројки а?) :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom