Ебати ПЕДЕРСКАТА тема...:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НЕ БЕ НАРОДЕ НЕ 4ИСТАМ УШИ И НЕ СЕ РАЗБИРАМ ОД ПИШУВАЊЕ НА ТАСТАТУРА :uvo: ТЕШКА СЕЉАНКА СУМ НА КРАЈ КРАЕВА ШТО ПА СИ ЗАПНАЛ ЗА МОЕТО Ч, НАВИКА МИ Е ДА ГО ПИШУВАМ СО 4ЕТВОРКА Е ТО Е ТО ина4е ова последново се однесуваше за G E G O
а буљаш?Господине, ај ве молам марш! Мене мајка ми и татко ми никогаш не ми викаат педер4е и педериште.![]()
*корекција една мала, суштествата (ај сепак нема смисла по лош збор да пишувам) што живеат јужно од нашата најубава земја не се педери , они се или геј или педеришта (во зависно од општествениот статус) мислам дека заради тоа нема потреба и нив да ги убацуваш у темева зс тие се посебна приказнаЛуѓе, зашто ме подсетувате на Грција со вакви теми?И онака сум изнервирана денес од едни гејци...

100 маркиДо кога ќе трае оваа педерска тема?
Тоа ПЕДЕР ние Велешаните го заменуваме во ПЕЕР
хаха ок, моја грешка:smir:*корекција една мала, суштествата (ај сепак нема смисла по лош збор да пишувам) што живеат јужно од нашата најубава земја не се педери , они се или геј или педеришта (во зависно од општествениот статус) мислам дека заради тоа нема потреба и нив да ги убацуваш у темева зс тие се посебна приказна![]()