ПЕДЕР МИЛ - ПЕДЕР4Е НА МАМА И ПЕДЕРИШТЕ НА ТАТО

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
НЕ БЕ НАРОДЕ НЕ 4ИСТАМ УШИ И НЕ СЕ РАЗБИРАМ ОД ПИШУВАЊЕ НА ТАСТАТУРА :uvo: ТЕШКА СЕЉАНКА СУМ НА КРАЈ КРАЕВА ШТО ПА СИ ЗАПНАЛ ЗА МОЕТО Ч, НАВИКА МИ Е ДА ГО ПИШУВАМ СО 4ЕТВОРКА Е ТО Е ТО ина4е ова последново се однесуваше за G E G O

A znaesh deka 4=A a ne ч ?

Луѓе, зашто ме подсетувате на Грција со вакви теми?И онака сум изнервирана денес од едни гејци...

Луѓе, зашто ме подсетувате на Грција со вакви теми?И онака сум изнервирана денес од едни гејци...
*корекција една мала, суштествата (ај сепак нема смисла по лош збор да пишувам) што живеат јужно од нашата најубава земја не се педери , они се или геј или педеришта (во зависно од општествениот статус) мислам дека заради тоа нема потреба и нив да ги убацуваш у темева зс тие се посебна приказна :)

Без разлика од кој и да е смислено е само земање на една оригинална идеја која е наменета за еден збор од нашиот популарен сленг.
А сега оригиналната идеја и изведба од Monty Python:

Тоа ПЕДЕР ние Велешаните го заменуваме во ПЕЕР

та4но.
иначе сите машки на форумов го користат тој збор (ПЕДЕР) и тоа многу често само се прават сеа нешто што не се.
позз ПЕДЕР4ИЊА.

*корекција една мала, суштествата (ај сепак нема смисла по лош збор да пишувам) што живеат јужно од нашата најубава земја не се педери , они се или геј или педеришта (во зависно од општествениот статус) мислам дека заради тоа нема потреба и нив да ги убацуваш у темева зс тие се посебна приказна :)
хаха ок, моја грешка:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom