Мистичен
Човек
Офтопик, ама боље земи си друг полнач, пошто не сум видел поспор полнач од полнач за Нексус 4.Ми треба оригинален полнач за LG Nexus 4, дали некој продава или знае каде би можел да најдам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Офтопик, ама боље земи си друг полнач, пошто не сум видел поспор полнач од полнач за Нексус 4.Ми треба оригинален полнач за LG Nexus 4, дали некој продава или знае каде би можел да најдам?
Тоа да, бавен е. Ама па полнач од 0.7А е уште побавен. Има кај нас некој добар полнач од барем 1.5А?Офтопик, ама боље земи си друг полнач, пошто не сум видел поспор полнач од полнач за Нексус 4.
Јас го полнев со оргинален полнач од Galaxy S3 со излез од 1 ампер ... ако имаш усб кабел можам да ти продадам само адаптер оргинален нов со најлончиња на негоТоа да, бавен е. Ама па полнач од 0.7А е уште побавен. Има кај нас некој добар полнач од барем 1.5А?
Sent from my Nexus 4
kolku e adapter za Iphone za vo kola so usb priklucok najeftino a da ne e nekoe eftino kinesko gjubre zasto 2 mi crknaa vekje.
Имам ама не белкин туку ноунејм китајскиfala mnogu. A imas so 2 USB za punenje na 2 telefona ?
имаш ппkolku se tie 2A ? moze i na PP.
prodavam Samsung Galaxy Core I8260 kupen od vip poveke info vo pp
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_i8260-5419.php
Имаш ППДајте картица од 32 гига или 64 гига и се разбира форумџиска цена![]()
а имаш ли 16гб класа 10? и која цена?Имаш ПП