Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да ми препорачате некој добар телефон за слушање музика (да има јака батерија што ке може 5-6 саати да издржи со пуштена музика ,поддршка за поголеми мемориски картички од 16 или 32 гб,рам меморија да има за да не сецкаат песните...) ,камера,ви-фи и остали ствари не ми се ич битни ( може и да ги нема) ....

Дали може да ми препорачате некој добар телефон за слушање музика (да има јака батерија што ке може 5-6 саати да издржи со пуштена музика ,поддршка за поголеми мемориски картички од 16 или 32 гб,рам меморија да има за да не сецкаат песните...) ,камера,ви-фи и остали ствари не ми се ич битни ( може и да ги нема) ....

Nokia Asha 302 ?

LG Optimus L7 II

Купен од Вип со гаранција до Април 2014. Може замена со моја доплата. Понуди и слики во ПП

mp3 pleer da si zemes, 50 evra mp3 pleer = 300 evra telefon po kvalitet na zvuk

Продавам Samsung S6500 Galaxy Mini 2, во добра состојба користен 10 месеци и гаранција уште 14 месеци од VIP - оператор, поддржува СИМ картичка само од VIP - оператор, оригинален полнач и USB кабел. Телефонот е добро зачуван, со исклучок на неколку гренабнатинки од страна. Но дисплејот е во одлична состојба, значи како нов. Цена по договор во ПП!

IMG_20131205_185334.jpg

IMG_20131205_185443.jpg

Заинтересиран сум да купам телефон до 20 000.

Многу ми е битно да може да се плати со картичка.

Некои понуди ?

Заинтересиран сум да купам телефон до 20 000.

Многу ми е битно да може да се плати со картичка.

Некои понуди ?
htc desire 500 во ONE. 14-15 000 е, и тел е ептен добар, а богами и секси ;)

htc desire 500 во ONE. 14-15 000 е, и тел е ептен добар, а богами и секси ;)

А нешто вака по мобилариве да не знаеш дали ќе можам да најдам за 20 000.
Како на пример Iphone 4 - ка или с3 - че ?

Фала ти

А нешто вака по мобилариве да не знаеш дали ќе можам да најдам за 20 000.
Како на пример Iphone 4 - ка или с3 - че ?

Фала ти
не, :( али јас се спремам да го купам, само да го продадам мојот. ваљда до нова год ќе му најдам нов газда, па да се почастам за нова :P

АЈ КОГА ВЕЌЕ СПОМНУВАМ ПРОДАВАЊЕ, .............. HTC CHA CHA, понуди по пп

Менувам S3 16GB или PS Vita за комплет snowboard. Понудете ако имате нешто добро. :)

Дефинитивно Nokia Xpress music 5800. Баш како ти што бараш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom