Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
blackberry bold 9000 одлично сочуван понуди ПП.

Дали некогаш ке се научите дека коа пишува серверот покажа непослушност се испрака мислењето или тешко е тоа за вас да го запамтите.

NIE ne vidovme deka pisuva se ispraka mislenjeto no kako i da e prv pat go gledam ova
kako i da e ako nemas laptop za prodavanje ne ja gusi temava so gluposti NEXT :)

Продавам Samsung Galaxy S2 - i9100 ... црна боја со цела опрема + гратис галантерија
екстра цена за кеш 200 евра фиксна !

Предлог за мобилен до 5000 .. ? Само телефон без договори и такви ствари..

Друга некоја понуда за тие пари ?
Што отприлика сакаш?
сакаш некој гланц нов некористен пример ... вип дроид (алкател 991) или лг л3 или типо мада типото нешто поскап ќе излезе

Иначе ајфонот 4500 ден. ко воли нек изволи

Ме интересира замена за htc vivid со htc one x dali moze nekoj da mi ponudi i kolku doplata?

Што отприлика сакаш?
сакаш некој гланц нов некористен пример ... вип дроид (алкател 991) или лг л3 или типо мада типото нешто поскап ќе излезе

Иначе ајфонот 4500 ден. ко воли нек изволи
Не бе друже не е за мене, за еден другар што не се разбира многу од телефони па ми рече дај бе бате некое телефонче за мене до кај 5000, па затоа прашав тука.. Да има вифи нешто тие работи, да може да заигра некоја игричка како subway surf итн.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не бе друже не е за мене, за еден другар што не се разбира многу од телефони па ми рече дај бе бате некое телефонче за мене до кај 5000, па затоа прашав тука.. Да има вифи нешто тие работи, да може да заигра некоја игричка како subway surf итн.
Не знам како е за игричка, ама другото таман ќе му е. Ко погодено.

Нема играње никакви игри на 991, тие како Temple run, subway surf нема да одат, минимално типо за тие пари околку 5000денари може да се најде, на него ќе може да изигра некоја игра, плус многу побрз е од аклателот, понов оперативен систем, мн помазно работи од него.

Mожеш лесно да најдеш за 5000 типо има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom