Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Nokia E50, користен 6 месеци. Во добро зачувана состојба.
Цена: 150 Евра
Ако му земеш 70-80 биди среќен. За 150 имаш Nokia E51, E60 и еден куп подобри телефони.

па ке напраиме цена,гледав у мобимак е 32 000 ден.Толку значи нема шанса да се даде,а и не сум гледал колку идат вака по мобиларите,еве дај цена ама реална да биде нели,ајде еве од мене нека биде 29 000 ден.50 евра поефтин од колку сто му е пазарна цена.
Не глеј колку е во Т-Мобиле, глеј колку е нов по приватни мобилари.

Пошто не си гледал колку иде, еве јас ќе ти кажам - 29.000 нема шанса да му земеш, затоа што во приватни мобилари е толку нов.

Продавам 2 телефони од камено време има некој заинтерисиран?

Дали има некој заинтересиран за нов некористен Нокиа Н-95 8гб.Комплет кутија и се што иде со него.
300eura, ako e finska.
270 ako e Korea.
50 evra ako e chinese shit.

300eura, ako e finska.
270 ako e Korea.
50 evra ako e chinese shit.
Не е кинеска,имам и таква ама не е за продавање.А немам проверено дали е финска или корејска.Ама 270/300 евра малку се,не ја давам за толку.:nenene:

продавам Нокиа Н73 МЕ 3месеца користена...130евра

LG KE820 so celosna oprema, kutija,USB,polnac,memoriska 512MB, 6 000denari-pocetna cena. Ili zamena za Sony Ericsson P990i.! Ponudi???....kupen od Germanos pred tocno 1godina!

Продавам Laptop HP Павиљон модел - dv7t
процесор- Intel(R) Core(TM)2 Duo Processor T9400 (2.53 GHz) 6 MB кеш
Display -17.0" diagonal WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1440 x 900)
Ram -
4GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
Графичка - 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT
HDD - 500GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive (250GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
HP Imprint Finish (Mesh)

Со Веб камера, микрофон

Одклучување и заклучување на Laptopot со одпечаток од прст

Networking - Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card with Bluetooth
Modem - Integrated 56K Modem
Cd Rom -
LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
Baterija -
6 Cell Lithium Ion Battery
Windows Vista 32 bit. home premium licenciran

Лаптопот не е никогаш користен
Инсталирање на секој софтвер лиценциран бесплатно од мене

Цена: 1800 евра

Некро сакам да те прашам колку иде кај тебе нов Ериксон к800i.Ми треба со опрема тамо што има,слушалки,усб и такви ствари!Прати ми приватна порака!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom