Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
sakam nokia 6610... ima nekoj????

6610i, татко ми го користи веќе 2 ипол месеци како втор телефон, со оригнална маска воопшто негребната и батеријата му трае до 4 дена (со на татко ми зборење а отприлика има лузни на десното уво од мобилните) :) хаха... :) 2000 денари иначе.

6610xpress1.jpg

tralalallaaaa

ajmo sonyericsson w800 vo top sostojba da ne recam kako nov vo full pakovanje 95 evra....
Ја имам к750 ко нов за 5000 денари, додекa w800ta ја давам 5500 денари со 64мб 6500 со 1гб и + слушалки од w810 :) башка твојот е w700 конвертиран во w800 што значи дека твојата камера нема аутофокус тралалаллалаааа

Некрофилија,

SE K800i у топ состојба (ниту една гребнатинка!), фул паковање, гаранција до септември 2008-ма... колку го цениш? Уште колку доплата за N95 8GB? Aјде, причај. :)

п.с.
А, да и мемориска м2 картичка од 1 гига у него.

abe luge daj nekoj ako znae neka kaze koga ke dojde kaj nas sonyericsson w960 i otprilika koja ke mu bide cenata

Некрофилија,

SE K800i у топ состојба (ниту една гребнатинка!), фул паковање, гаранција до септември 2008-ма... колку го цениш? Уште колку доплата за N95 8GB? Aјде, причај. :)

п.с.

kolku go davas ti toj k800 kazi cena so kartica i bez kartica...

Некрофилија,

п.с.

1. К800 ако сакаш и нов, со се налепничката од дисплејот и комплет фул пакување да ти е неможам да ти го ценам повеќе од 150 евра во замена!
  2. Н95 8гб последна цена што ја имав беше 570 евра, велам последна цена затоа што повеќе го немам, не само јас и многу колеги со кои соработуваме и не само во Македонија баш сега правам муабет со еден од Бјелине - Република Српска :pos: и таму го немаат веќе 2 недели :toe:
  3. израчунај сам колку би била доплата. Значи од 400 евра нагоре :)

Продавам дуал сим адаптер за 250 денари:
general_doublecard1.jpg
king_of_doublecard1.jpg

General_Dual_SIM_Card.jpg

оди комплет со упатство, компактибилно за сите сим картички.

Продавам дуал сим адаптер за 250 денари:
general_doublecard1.jpg
king_of_doublecard1.jpg

General_Dual_SIM_Card.jpg

оди комплет со упатство, компактибилно за сите сим картички.

И како иде префрлањето од едниот на другиот сим? бидејќи двете неможе да се активни:) истовремено

и јас тоа да те прашам се појавува на екран за да смемиш 1-2 сим или?
ај објасни како иде работата пошто заинтересиран сум
имаш од двата типа од овие на сликиве?
:vozbud:"оди комплет со упатство, компактибилно за сите сим картички":vozbud::pos2:
некро друже да не мислиш компатибилно ???
нема врска печатна грешка :salut:

и јас тоа да те прашам се појавува на екран за да смемиш 1-2 сим или?
ај објасни како иде работата пошто заинтересиран сум
имаш од двата типа од овие на сликиве?
:vozbud:"оди комплет со упатство, компактибилно за сите сим картички":vozbud::pos2:
некро друже да не мислиш компатибилно ???
нема врска печатна грешка :salut:
Кај виде 2 типа? На сликата има еден адаптер и во него ги ставаш исечоците од двете сим картички И би требало да се појави вакво нешто.:) или пак држиш тараба и менуваш линијата (1 или 2)
ds_twin_card1.jpg

јане види ја првата слика десно со тие што се двете поврзани со флет
глеаш:vozbud:

vaka sea. mi uleta nokia n71 neznam tocno kolku e stara samo znam deka ic ne e koristena u me interesira kolku bi dobil da ja prodadam!?

nokia-n71-combo.jpg

[acko]®;1015995 напиша:
vaka sea. mi uleta nokia n71 neznam tocno kolku e stara samo znam deka ic ne e koristena u me interesira kolku bi dobil da ja prodadam!?

nokia-n71-combo.jpg
според мене не повеќе од 120 евра (можда и тоа е многу)
иначе јас не го поштувам ама ич многу е ружен ептен !!!
тоа е пак ќе речам според мене
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom