Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
продава ли некој Pocket Pc каква било марка и модел_
Продава.

Ако имаш 350 евра и не ти е проблем да ги дадеш за телефон, тогаш мојот HP iPAQ 6915 Mobile Messenger може да биде твој :)

Oдлично сочуван, вифи, мифи, со вграден GPS рисивер, мапи и сите салтанати.

некро друже тогаш колку ја цениш за откуп или замена нокиа Н80 ???
ај пиши:vozbud:
Нема да ти понуди повеќе од 150-160 евра.:) По 180 ги продават по огласине и никако да ги продадат.

Нема да ти понуди повеќе од 150-160 евра.:) По 180 ги продават по огласине и никако да ги продадат.

види бе !!!

па 150 му нуди за е**** н71 што е многу послаба и поружна од Н80-ка
според муабетот на некро за откуп му ја цени 7000 така + 5000 што му бара то се 12-ес така
а у замена 150 + 5000 = 14-ес

сеа незнам некро го држам за збор :pos2:

види бе !!!

според муабетот на некро за откуп му ја цени 7000 така + 5000 што му бара то се 12-ес така

Офф топик: Што си запнал толку да ја дадеш нокиата? А башка после ке треба и user да менуваш на форумов....

Он топик: колку можам да го дадам к750и со 1 гига картица во прилично солидна сосотојба сосе слушалки, кабле сите салтанети, речиси година стар?

види бе !!!

Не ти ги сфатив малце математикиве али ај нема везе. Неможеш така шаблонски да пресметуваш. Н71 му го одкупува за пола од што вреди:) што е многу нормално. Според мене никогаш нема да го продаде тој модел. Едноставно таков е моделот. Додека на телефони што идат како алва, ги одкупува за некои 20 евра да речеме пониско зашто одма ќе го продаде, а Н71 кујзнае кога ќе го продаде и која ке му е цената тогаш.

Не ти ги сфатив малце математикиве али ај нема везе. Неможеш така шаблонски да пресметуваш. Н71 му го одкупува за пола од што вреди:) што е многу нормално. Според мене никогаш нема да го продаде тој модел. Едноставно таков е моделот. Додека на телефони што идат како алва, ги одкупува за некои 20 евра да речеме пониско зашто одма ќе го продаде, а Н71 кујзнае кога ќе го продаде и која ке му е цената тогаш.

абе види поназад неколку постови некро му дава 7000 ден. за откуп или 150 евра за замена, и + 5000 ден. за нокиа Н80 ете тоа ми беше математиката
јане сакаш да кажеш дека Н71 вреди дупло од овие пари горе:pos2:

офф топик
некро спремај пари идам утре кај тебе !!!:pos2::pos2::pos2:
поздраФ (со големо Ф)

ja kolku so sum informiran n80 e 200 evra na staro taka da koa ke zememe deka mi kaza deka n71 za zamena bi go cenel 150 evra po nekoja matematika treba da doplatam 50 evra??

видете вака, јас малце не играв по моја математика тука!

ако играме според реални цени Н80та моја си ја рачунав 11.000 за кеш. За замена се разбира дека ќе и дигнам цена - за да не изгубам многу на другиот телефон т.е. да заработам и од продажбата на Н80та, и од замената и + ако нешо се деси со тој телефон што ке ми дојде во замена на Н80та пак да си имам некој ќар - сфакате нели?

ова можеби малце вулгарно ќе ви звучи ама ако гледате со отворени очи кога заменувате телефон во мобилара ви го ценат дупло помалку одколку што е нормално... е сеа зашто така - сами напрајте си математика, ипак ставете се на место да работите во мобилара - што ако испадне телефонот со некој дефект, не мора веднаш да се случи тоа - тогаш ке ви остане телефонот само за делови - а за да го преболите треба многу пониско да го цените одколку што треба - зборам за неатрактивните модели.

во мојов случај ај да речеме за кеш кога би се зборело - н71 - 6000, н80 - 11.000 ке дошло.

иначе н80 појке од 9000 не ги рачунам макар тип-топ со фул пакување да е. :) а Н71от би го продавал прво 9000 па после некоја недела ако не се продава за 8/7000 ке го спуштам.

иначе н80 појке од 9000 не ги рачунам макар тип-топ со фул пакување да е. :) а Н71от би го продавал прво 9000 па после некоја недела ако не се продава за 8/7000 ке го спуштам.
Значи сепак испадна по мое, па дури и уште помалце ти дава.

Moze nekoj da mi najde Nokia 7380 i me interesira kako se dvizat cenite za ovoj telefon.

Немам половен иначе се движат од 150 до 180.

Нов Н73 орг.Е. - 270 +128мб
Н73 МЕ - 285 + 128мб
Н73 МЕ - 300 + 2гб, сите се фул пакување, само без кутија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom