Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Iphone 4S 16gb, од кога е земен е со гумена маска OtterBox, зачуван е максимално. Доколку некој сака слики и е заинтересиран, нека ме исконтактира ќе се договориме.

Продавам HTC Desire 610 , користен , во одлична состојба , купен од Т-Мобиле . Прегледај го приврзокот 149834 Прегледај го приврзокот 149835 Прегледај го приврзокот 149836 Прегледај го приврзокот 149837
Гратис маска и микро СД картичка од 2 ГБ :) Понудете цена :)[DOUBLEPOST=1465640567][/DOUBLEPOST]Продавам Sony Xperia M2 , купен од Т-мобиле , во одлична состојба . Гратис микро СД картичка од 2GB .
Прегледај го приврзокот 149839 Прегледај го приврзокот 149838 Прегледај го приврзокот 149840
Понудете цена :)
Сонито е продадено , остана уште HTC-то .
Цена 4000 денари ( без ценкање :anco:)

Некој да продава добро сочувано Blackberry?
Да поддржува Viber...
Некој модел како Bold 9900 на пример или Q10.
Пишете и цена... со предлогот.
jas imam z10 bel,ako si zainteresiran za ovoj model,ke se dogovorime

Sent from my Z10 using Tapatalk

Цена за батерија и полнач за 4с??

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Се продава HTC Wildfire S (512MB RAM / Android 2.3.5) - 450ден! Нема никаков дефект на телефонот само маската е малку изгребана, екранот е како нов.
IMG20160628190912.jpg

Итнооо...

prodavam blackberry z10 bela boja,imam so nego dve baterii,zastitni maski i drugo,moze zamena so moja doplata,ponudete

Sent from my Z10 using Tapatalk

momci vredi li da se kupi samsung galaxy s7 korejski 5500den ?

Се продава LG G2 VERIZON (unlocked) со скршен екран, се останато си функционира..2500 ден

Attachments

• DSC_0870.JPG
    DSC_0870.JPG
    1,3 MB · Прегледи: 49
  • DSC_0872.JPG
    DSC_0872.JPG
    1,3 MB · Прегледи: 52
  • DSC_0870.JPG
    DSC_0870.JPG
    1,3 MB · Прегледи: 52
Само тебе ти еу модел сигурно ова е уса и не верувам дека ќе ти одговара ако ти треба за плоча
Сепак треба да се проверат моделите точно кои се и на двајцата
Отидени се кај мене EMI филтрите според тоа што гледав на нет, горниот дел од матичната доволно е да го собира. Ќе видиме што ќе каже гугл. :)

Кога веќе пиша, во теорија ќе работи ако барем пасува плочата во местото на старата? Остануваат само екранот и батеријата од стариот колку што памтам од последен пат кога го отворив.

Отидени се кај мене EMI филтрите според тоа што гледав на нет, горниот дел од матичната доволно е да го собира. Ќе видиме што ќе каже гугл. :)

Кога веќе пиша, во теорија ќе работи ако барем пасува плочата во местото на старата? Остануваат само екранот и батеријата од стариот колку што памтам од последен пат кога го отворив.
Може да е различно изведена плочата и различен екранот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom