Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Iphone 6, 16 gb, silver, neverlock, користен 3 месеци со 2 футроли, стаклена фолија, без грепка. Цена 590 евра.

Продавам iPhone 5s, 16 GB Neverlock, Space Gray, со кутија, оригинален полнач и гаранција од 3 месеца. Телефонот е буквално како нов, без ниту една гребнатина. Работи на 7.1.2

Слики ќе поставам доколку неколку има заинтересирано.

Цена 350 евра.

продавам алкател ц3 поп цена 3000ден
усб полнач
декодиран
кутија

Прегледај го приврзокот 113734
продаден[DOUBLEPOST=1424947428][/DOUBLEPOST]
продавам зте бладе 3 цена 2500ден
декодиран
усб полнач
слушалки
силиконска маска
кутија
Прегледај го приврзокот 114051 Прегледај го приврзокот 114052 Прегледај го приврзокот 114053[DOUBLEPOST=1423582532][/DOUBLEPOST]продавам зте бладе 3 цена 2500ден
декодиран
усб полнач
слушалки
силиконска маска
кутија
Прегледај го приврзокот 114051 Прегледај го приврзокот 114052 Прегледај го приврзокот 114053
продаден

Aj ako може малку помош.Се работи за еден телефон Лг Г2 кој го купив денес од ледиком за 18500 денари.
Телефонот е стварно лудило,но имам некое сомневање дека можеби истиот е користен.

Дали може и има шанси да проверам по некој тајминг или опција во телефонот дали е користен или не или со Фактори ресет се брише се,вклучително и минутите колку е зборено со него.

Барам некој поискусен да ми одоговори,па може и преку порака.

Aj ako може малку помош.Се работи за еден телефон Лг Г2 кој го купив денес од ледиком за 18500 денари.
Телефонот е стварно лудило,но имам некое сомневање дека можеби истиот е користен.

Дали може и има шанси да проверам по некој тајминг или опција во телефонот дали е користен или не или со Фактори ресет се брише се,вклучително и минутите колку е зборено со него.

Барам некој поискусен да ми одоговори,па може и преку порака.

Освен доколку нема видливи знаци на екран, маска, позадина, јас мислам дека нема шанси да откриеш дали е користен телефонот...

со еден хард ресет може се да се избрише....

Немам искуство ама нема да штети ако пробаш некој од доле опишаните начини, првиот не работеше кај мене а вториот не го пробав затоа што требаше да се инсталира нов лаунчер.
http://www.groovypost.com/howto/howto/check-android-reconditioned-or-oem-status/
http://android.stackexchange.com/questions/21101/how-to-tell-if-your-phone-is-refurbished
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2523252

k1.jpg k.jpg

Ajfon 4ce, si raboti kako sto treba samo gledate na slikite deka e dupnat :D Si raboti na site mrezi inaku, slikite ne se bas perfektni bidejki se slikani od tab, ako saka nekoj podobri neka me iskontaktira.
I ponudete nekoja para pa da se dogovorime :D

Продавам iPhone 5s, 16 GB Neverlock, Space Gray, со кутија, оригинален полнач и гаранција од 3 месеца. Телефонот е буквално како нов, без ниту една гребнатина. Работи на 7.1.2

Слики ќе поставам доколку неколку има заинтересирано.

Цена 350 евра.

340 евра фиксно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom