Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи и двете треба да се сменат ... ако не дава добра слика екранотИма една линија само на екранот пукната, тачот работи
Кажи ми што боја е?Продавам Nokia Lumia 800 дајте понуди у инбокс.
колку ќе ме чини тоа ?Значи и двете треба да се сменат ... ако не дава добра слика екранот
Контактирај ме на ПП ако се решиш да го сервисираш[DOUBLEPOST=1405975825][/DOUBLEPOST]
Кажи ми што боја е?
Ти пратив ППколку ќе ме чини тоа ?
1500denПродавам Алкател от-991 одкодиран е ТОП е без никакви проблеми еве веќе 2 год.Со тешко срце се двојам од него,али ќе земам нов договор па и нов телефон.Со телефонот иде и футрола,има мали гребнатинки али ништо страшно од метални пари по џеб и сл.јбг немарност мала.
Цена 2300,за озбилни има и попуст![]()
1500den
100-120 евра
Кај да најдам добри футроли за LG G2?
Дај пиши цена на овие на преклоп колку ги даваш по ППАко сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.
Ај и мене ми пушти во порака некое линкче и цени плус како се движат?Ако сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.
Дај пиши цена на овие на преклоп колку ги даваш по ПП
Ај и мене ми пушти во порака некое линкче и цени плус како се движат?