Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Nokia Lumia 800 дајте понуди у инбокс.

Има една линија само на екранот пукната, тачот работи
Значи и двете треба да се сменат ... ако не дава добра слика екранот
Контактирај ме на ПП ако се решиш да го сервисираш[DOUBLEPOST=1405975825][/DOUBLEPOST]
Продавам Nokia Lumia 800 дајте понуди у инбокс.
Кажи ми што боја е?

Значи и двете треба да се сменат ... ако не дава добра слика екранот
Контактирај ме на ПП ако се решиш да го сервисираш[DOUBLEPOST=1405975825][/DOUBLEPOST]
Кажи ми што боја е?
колку ќе ме чини тоа ?

Продавам Алкател от-991 одкодиран е ТОП е без никакви проблеми еве веќе 2 год.Со тешко срце се двојам од него,:(али ќе земам нов договор па и нов телефон.Со телефонот иде и футрола,има мали гребнатинки али ништо страшно од метални пари по џеб и сл.јбг немарност мала.
Цена 2300,за озбилни има и попуст :icon_lol:

Продавам Алкател от-991 одкодиран е ТОП е без никакви проблеми еве веќе 2 год.Со тешко срце се двојам од него,:(али ќе земам нов договор па и нов телефон.Со телефонот иде и футрола,има мали гребнатинки али ништо страшно од метални пари по џеб и сл.јбг немарност мала.
Цена 2300,за озбилни има и попуст :icon_lol:
1500den

нокиа е7 цена 4.000 одлична состојба
telefon_nokia_E7_b_u.jpg
store_apendix_large3403_456.jpg

Лумиа 820, што пари е реално да се фрлат на неа?
@Torte Mobile
@krale

Последно уредено:
Кај да најдам добри футроли за LG G2?

Кај да најдам добри футроли за LG G2?

Ако сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.

Ако сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.
Дај пиши цена на овие на преклоп колку ги даваш по ПП

Ај и мене ми пушти во порака некое линкче и цени плус како се движат?

Дај пиши цена на овие на преклоп колку ги даваш по ПП
Ај и мене ми пушти во порака некое линкче и цени плус како се движат?

Цени се од 400-1000д на сите футроли. Линк нема за футроли, само во дуќан... кликај доле во потпис за локација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom