Значи и двете треба да се сменат ... ако не дава добра слика екранотИма една линија само на екранот пукната, тачот работи
Кажи ми што боја е?Продавам Nokia Lumia 800 дајте понуди у инбокс.
колку ќе ме чини тоа ?Значи и двете треба да се сменат ... ако не дава добра слика екранот
Контактирај ме на ПП ако се решиш да го сервисираш[DOUBLEPOST=1405975825][/DOUBLEPOST]
Кажи ми што боја е?
Ти пратив ППколку ќе ме чини тоа ?
1500denПродавам Алкател от-991 одкодиран е ТОП е без никакви проблеми еве веќе 2 год.Со тешко срце се двојам од него,али ќе земам нов договор па и нов телефон.Со телефонот иде и футрола,има мали гребнатинки али ништо страшно од метални пари по џеб и сл.јбг немарност мала.
Цена 2300,за озбилни има и попуст
Не,задна 2000 ни денар помалце.1500den
100-120 евра
Ако сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.Кај да најдам добри футроли за LG G2?
Дај пиши цена на овие на преклоп колку ги даваш по ППАко сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.
Ај и мене ми пушти во порака некое линкче и цени плус како се движат?Ако сакаш од оние на преклоп, имам. Има и неколку уникати што ги нема нигде другде, е сега не знам дали ќе ти се „добри“ по твој вкус.
Дај пиши цена на овие на преклоп колку ги даваш по ПП
Цени се од 400-1000д на сите футроли. Линк нема за футроли, само во дуќан... кликај доле во потпис за локација.Ај и мене ми пушти во порака некое линкче и цени плус како се движат?