Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај малку помош околу кодов каде да го најдам на интернет сметката или лично со некој вработен?
Инаку дебитната мие преку Стопанска
Прашање на кое не верувам дека и самите пејпал би можеле да ти го одговорат, засега.Кога ке може да добиваме пари на пајпал во мак?
Ќе одбереш whitdraw ќе ја сврзеш картичката со пејпал и ќе можеш да праќаш,примаш и вадиш пари од банкомат или банкаКога ке може да добиваме пари на пајпал во мак?
Кога купуваш плаќаш sipping од 10-30 евра,ама ако скакш да продадеш нешто кога ќе кажеш колку е sipping од Македонија до Германија дојди кажи ми кога ќе продадеш нешто.
Вредноста на производот ако е 35 евра купувачот sipping ќе треба да плати 50-60 евра
Најевтината поштарина е над 2к денари и тоа до 300 грама![]()
Со која пошта?Не си во право.Јас праќав пратка до уса со тежина од 300 грама и платив 350-400 денари авионски превоз.За чудо стигна до Њу Јорк за 5 дена!
prodaden e samsung mega telefon za 280 dolari na ebay, mu go isprativ na covekot vo amerika so traking number sto mislis kolku plativ???? ja nego mu zemav 25 doalri za shiping,,, a ja plativ 500 denari vo posta so tracking numberКога купуваш плаќаш sipping од 10-30 евра,ама ако скакш да продадеш нешто кога ќе кажеш колку е sipping од Македонија до Германија дојди кажи ми кога ќе продадеш нешто.
Вредноста на производот ако е 35 евра купувачот sipping ќе треба да плати 50-60 евра
Најевтината поштарина е над 2к денари и тоа до 300 грама![]()
Добро се тоа убаво ај кажи сега како од која пошта?prodaden e samsung mega telefon za 280 dolari na ebay, mu go isprativ na covekot vo amerika so traking number sto mislis kolku plativ???? ja nego mu zemav 25 doalri za shiping,,, a ja plativ 500 denari vo posta so tracking number
Си го одрал бе аман. Пази на пакетот си пишува точно колку е транспортот,може да провери и да ти остави негатив.prodaden e samsung mega telefon za 280 dolari na ebay, mu go isprativ na covekot vo amerika so traking number sto mislis kolku plativ???? ja nego mu zemav 25 doalri za shiping,,, a ja plativ 500 denari vo posta so tracking number