- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 704
- Поени од реакции
- 691
Уште го чекам кодотКако доби код за верификација на картичката?
Прегледај го приврзокот 95535

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште го чекам кодотКако доби код за верификација на картичката?
Прегледај го приврзокот 95535
И јас.Уште го чекам кодот![]()
Е тек сега цела Кина има Македонија да ја стави на црна листа од рефунди.![]()
За проверка на трансакциите на Стопанска без да имам регистрирано e-banking што треба да се направи?И јас.
За проверка на трансакциите на Стопанска без да имам регистрирано e-banking што треба да се направи?
Пријателе, оди во стопанска банка и побарај си формулар за е-банкинг имаш све детално.За проверка на трансакциите на Стопанска без да имам регистрирано e-banking што треба да се направи?
Што има врска, следен купувач од Мк ќе види дека македонија е на црна листа и не испорачува продавачот таму.Само што сега рефундите се легални, хахаха![]()
Што има врска, следен купувач од Мк ќе види дека македонија е на црна листа и не испорачува продавачот таму.
Imam Visa Electron od ProKredit (Makedonija), sakam da ja potvrdam kartickata, mi vikat "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Znaci ne e Visa, tuku Visa Electron. Treba 1,5eur za konfirmacija da mi zema, jas imam povekje od 100. Imam aktiven e-banking.... sve e vo red, a transakcijata ne odi.
Chare?
Imam Visa Electron od ProKredit (Makedonija), sakam da ja potvrdam kartickata, mi vikat "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Znaci ne e Visa, tuku Visa Electron. Treba 1,5eur za konfirmacija da mi zema, jas imam povekje od 100. Imam aktiven e-banking.... sve e vo red, a transakcijata ne odi.
Chare?
Јас и србија ја гледам на доста места блокирана. Разлгледај поубаво.Нема шанси тоа да се случи, ќе се зголемат сеа драстично рефундиве со пајпалов, али ако ја ѕирнеш листата со Ebay Bad Buyers List, ќе видиш дека нема ниту еден Македонец на неа. Така да, блокирање на Македонија тешко.
Јас и србија ја гледам на доста места блокирана. Разлгледај поубаво.