PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
За проверка на трансакциите на Стопанска без да имам регистрирано e-banking што треба да се направи?

Кога си ја креирал трансакциската сметка доколку си оставил мобилен и си чекирал трансакциите да ти идат на мобилен во пораки, тогаш ќе ти дојде порака со точната сума која што ти била одземена при верификација, доколку немаш оставено број, оди до банката и речи им нека ти дадат лист од последните трансакции за месецов, бесплатно ти е тоа и таму ќе си видиш колку ти земало.

За проверка на трансакциите на Стопанска без да имам регистрирано e-banking што треба да се направи?
Пријателе, оди во стопанска банка и побарај си формулар за е-банкинг имаш све детално.

Imam Visa Electron od ProKredit (Makedonija), sakam da ja potvrdam kartickata, mi vikat "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Znaci ne e Visa, tuku Visa Electron. Treba 1,5eur za konfirmacija da mi zema, jas imam povekje od 100. Imam aktiven e-banking.... sve e vo red, a transakcijata ne odi.

Chare?

Што има врска, следен купувач од Мк ќе види дека македонија е на црна листа и не испорачува продавачот таму.

Нема шанси тоа да се случи, ќе се зголемат сеа драстично рефундиве со пајпалов, али ако ја ѕирнеш листата со Ebay Bad Buyers List, ќе видиш дека нема ниту еден Македонец на неа. Така да, блокирање на Македонија тешко.

Imam Visa Electron od ProKredit (Makedonija), sakam da ja potvrdam kartickata, mi vikat "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Znaci ne e Visa, tuku Visa Electron. Treba 1,5eur za konfirmacija da mi zema, jas imam povekje od 100. Imam aktiven e-banking.... sve e vo red, a transakcijata ne odi.

Chare?

И кај мене е исто, со истата картичка, но од Тутунска... Од вчера ми го дава истото, а ми земале 40 денари (ваљда за отварање на сметката) кои ќе се враќат

Chare?

I kaj mene e isto brat ja sum na Stopanska banka neznam ja stisnav verify i imav nad 100 mi zema skoro 40 denari ispagja kako 1 dolar a seuste ne mi se povrzana karticata so paypalot i na mene mi vika "
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." ..

Нема шанси тоа да се случи, ќе се зголемат сеа драстично рефундиве со пајпалов, али ако ја ѕирнеш листата со Ebay Bad Buyers List, ќе видиш дека нема ниту еден Македонец на неа. Така да, блокирање на Македонија тешко.
Јас и србија ја гледам на доста места блокирана. Разлгледај поубаво.

Јас и србија ја гледам на доста места блокирана. Разлгледај поубаво.

Постирав видео погоре, интервју од министеров за информатика. Нон стоп повторува разумно користење на Пејпал и дека од ПП по една година ке видат каква е културата на корисниците, и ако има голем број процент на неразумно користење (рефунди) тешко дека ке надградат у догледно време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom