Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Позади на картичката го имате тој четирицифрен број.Како доби код за верификација на картичката?
Прегледај го приврзокот 95535
Не се работи за тој бројПозади на картичката го имате тој четирицифрен број.
Немој да мислиш дека кинезите се цвеќиња за мирисање. Еден дури ме заеба демек со тракинг број ми ја праќа а уствари пратката е за друг купувач од македонија од друг град. Нормално кинесчето си доби лош фидбек.Постирав видео погоре, интервју од министеров за информатика. Нон стоп повторува разумно користење на Пејпал и дека од ПП по една година ке видат каква е културата на корисниците, и ако има голем број процент на неразумно користење (рефунди) тешко дека ке надградат у догледно време.
Сега дечки ако некој производ го нарачате од ибеј и не ви стигне на време може да побарате refund од продавачот и тој мора и ќе ви ги врати парите. Подоцна ако пристигне покрај парите го имате и производот.
Ако нема tracking number производот без разлика дали ќе ви стигне или не можете да отворите refund бидејќи нема доказ дека стигнал кај вас па пак ги добивате парите назад и плус производот.
Навали народе![]()
Немој да мислиш дека кинезите се цвеќиња за мирисање. Еден дури ме заеба демек со тракинг број ми ја праќа а уствари пратката е за друг купувач од македонија од друг град. Нормално кинесчето си доби лош фидбек.
Item location: Pehchevo, Macedoniahttp://www.ebay.com/usr/gurumance?_trksid=p2047675.l2559 еве легален продавач ,
Да ама види што продава и кој му е паумент процесор.Item location: Pehchevo, Macedonia
wow![]()
За сите шо ви треба код за верификација/потврда на картичката (тие четирите бројки) јавете се во матичната банка на телефонот за корисничка подршка и ќе ви проверат и ќе ви го дадат.
Веќе испробано.![]()
Американец кога ќе му купи со скрил мислам дека доларот веќе нема да постои. Банкноти има многу што продаваат ништо чудно.Да ама види што продава и кој му е паумент процесор.
Imam Visa Electron od ProKredit (Makedonija), sakam da ja potvrdam kartickata, mi vikat "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Znaci ne e Visa, tuku Visa Electron. Treba 1,5eur za konfirmacija da mi zema, jas imam povekje od 100. Imam aktiven e-banking.... sve e vo red, a transakcijata ne odi.
Chare?