Затоа имаш да му напишиш на која адреса да ти го прати .Има врска, кај некои производи во опис имам прочитано дека производот ќе биде испратен на пејпал адресата, не на таа што е наведена преку ибеј.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа имаш да му напишиш на која адреса да ти го прати .Има врска, кај некои производи во опис имам прочитано дека производот ќе биде испратен на пејпал адресата, не на таа што е наведена преку ибеј.
Ако имаш 100% верификуван пејпал сигурно ти е 100%(ти поднесуваш пријава на пејпал тие го тужат продавачот , и ти го добиваш производот или парите а продавачот ќе си плати и за тужбата против него) , ама ако ти е со наша картичка на друга држава регистриран тогаш немаш сигурност .едно прашање до поискусните
сакам да порачам нешто од бугарија е сеа има начин да платам преку пејпал
ама бугариве ми се малце несигурни во таа работа дали ке го испорачаат производот по спиди
спиди неможе да ми гарантира за парите
е сеа прашањето ми е колку пејпал гарантира ако не ми стигне за одредено време ако поднесам жалба дека не е стигнат производот
што ке се деси ке ми ги вратат парите или.....
ај ве молам за брз одговор фала
колку си сигурен за оваАко имаш 100% верификуван пејпал сигурно ти е 100%(ти поднесуваш пријава на пејпал тие го тужат продавачот , и ти го добиваш производот или парите а продавачот ќе си плати и за тужбата против него) , ама ако ти е со наша картичка на друга држава регистриран тогаш немаш сигурност .
Епа ти кажав доколку ти е пејпалот верификуван од земјите каде што е достапен , т.е не е со наша картичка регистриран на друга земја 100% ти е тогаш сигурно дека мора да ти пратат , па види и страната колку е сигурна распрашај се .колку си сигурен за ова
сеа извини не е згодно да те прашувам вака ама битно ми е
имам опција да платам преку пејпал со наша картица и имам една другарка која зивее во англија она до сега ми порачувала и имаше еден проблем за едно копче за телефон отвори постапка и и пратија ново
не е битно дали може она да плати па мене да ми стигне
фала
Ти се појавува пораката највероватно оти немаш пари, ПејПел ќе ти земат 1-2 долари негде не сум 100% сигурен и ќе ти пратат код на банка заедно со трансакцијата, и ти треба да го видеш тој код и да го внесиш.Идев по тоа што го има напишано Anon за тоа како да се регистрираш на paypal преку withdraw, но никако не ми успева, ми го пишува ова This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card., дури и ми стигна порака од тутунска банка како Suspicious message: дека е направено неуспешно плаќање со мојата виза картичка. Ај некој ако може да ми помогне како треба да направам? Иначе се регистрирав преку Словенија, а дали има врска и тоа што немам пари на картичката, ова прашувам затоа што кај add card ми го пишува тоа погоре, а кај anon тоа што го кажува на следниот чекор треба да имаш пари.
--- надополнето: 20 април 2013 во 19:03 ---
Ок, во понеделник ќе ставам пари, па ќе пробам пак да видам, ако има нешто проблем ќе пишамТи се појавува пораката највероватно оти немаш пари, ПејПел ќе ти земат 1-2 долари негде не сум 100% сигурен и ќе ти пратат код на банка заедно со трансакцијата, и ти треба да го видеш тој код и да го внесиш.
Проблем се пари дека немаш во картицата не е до банката.
Ти требаат ~90 тина денари (1.5€) на картица. Стави едно стотче, па пробај пак.Ок, во понеделник ќе ставам пари, па ќе пробам пак да видам, ако има нешто проблем ќе пишам![]()
Мене ми земаа 92 денари и веднаш ми ги вратија...така да стави си 100 и некој денар плус за секој случај.Инаку мораш да ги имаш тие пари на картичка.Ок, во понеделник ќе ставам пари, па ќе пробам пак да видам, ако има нешто проблем ќе пишам![]()
Ако се работи за некоја со кликање страна нешто во стилот долар по клик тоа е превара а ако се работи за нешто друго тогаш побарај на реклама5 или на пазар3 има луѓе што вадат пари.Луѓе, ај малку помош ако може..пример вака: зачленет сум на некоја веб страна..имам некој кеш на неа а на страната има само опција да ги искешираш своите пари од акаунтот на твој личен PayPal..е сега.. во Македонија сеуште нема пристап до PayPal-От .. како можам јас на пример да ги извадам тие пари кога немам PayPal ??!?!? некое решение ? .. Фала однапред..
немаш гајле од брзи нарачки,имаш проблем само кога ќе ти побараат скен за идентификација,ќе видат дека си од Македонија и збогум акаунтУспешно се регистирав на paypal, фала на сите, е сега негде прочитав да се почека еден ден пред да се почне со нарачување нешто за да не ме фати paypal, тоа точно е или?