Можеш со дебитна. Јас имам дебитна, и имам корисничка сметка на Paypal.
Која банка, каква картица?
Пробав вчера со виза електрон од тутунска и не ја прифати...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш со дебитна. Јас имам дебитна, и имам корисничка сметка на Paypal.
Која банка, каква картица?
Ехе одма сакаш. Ќе причекаш за изводот 5-6 дена и ќе ти се појави ставката со кодот.Идам во Е-банкинг страницата на СТБ, одам во изводи, и сега ми дава дека од сметка сум префрлил на картица толку и толку(за верифирање)и потоа ми покажува дека од 200 ден паднало на 110(90 ден за потврдата) а тие 90 ден не ги кажува каде сум ги платил.
Завчера јас пробав и исто таа порака ми ја јави... Чаре за ова ако некој знае нека јави...The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
Ова ми го покажува за виза електрон...
Ако знае некој од која банка успева регистрацијата, во последнава година, нека пише![]()
Оди во резервирани средства, таму веднаш се појавува и таму го има четвроцифрениот број што треба да го внесеш. Кој точно, ти стои во упатството на пејпал.Идам во Е-банкинг страницата на СТБ, одам во изводи, и сега ми дава дека од сметка сум префрлил на картица толку и толку(за верифирање)и потоа ми покажува дека од 200 ден паднало на 110(90 ден за потврдата) а тие 90 ден не ги кажува каде сум ги платил.
Не гледам нигде резервирани средства.Оди во резервирани средства, таму веднаш се појавува и таму го има четвроцифрениот број што треба да го внесеш. Кој точно, ти стои во упатството на пејпал.
Кога ќе ви побараат копија од л.к.па ќе ве блокираат,после ќе се чудите
Е па ја се чудев,ама сега имам бугарски PayPal,регистриран легално во Бугарија со копија л.к. од внук ми и лимитирана ми е на трансакции со вкупен износ до 5000 евраФала што ни кажа. Не' просветли.
Свесни сме за тој ризик, ама некои луѓе имаат реална потреба од PayPal сметка.
Вратете се едно десетина страници уназад видете детално упатство како се внесува точно картичка, кај мене успеа.Некако беше во withdraw се внесуваше незнам точно... ама успева.Инаку имам направено едно 35-6 успешни трансакции преку paypal до сегаКоја банка, каква картица?
Има, горе во менито изводи или така нешто, последна ставка е. За Стопанска банка зборам.Не гледам нигде резервирани средства.
Да не нема нешто такво во Стопанска Б.
Се снајдов, во резервни средства било.Има, горе во менито изводи или така нешто, последна ставка е. За Стопанска банка зборам.