PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Интервју со директорот на ПејПал
http://www.engadget.com/2012/12/10/paypal-interview-david-marcus-customer-service/
You see, PayPal is about to embark on what I'd wager is its most risky endeavor ever as a company. No, it's not about expanding to nations where the moods of its leaders are less stable than the currency,:pos: it's about becoming an unmistakable payment option in more than 7 million American retail locations.
Ако сакате да го контактирате, ова е неговиот профил на твитер https://twitter.com/davidmarcus

направив пејпал се регистрирав на Италија и ја додадов мојата картичка од тутунска, и повлекол 15 евра на неа , што мислите има ли шанси да стигнат парите ?

Кажете ми, колку е паметно да чувам пари на картичкава на Тутунска што ми е поврзана со PayPal (дебитна)? Во случај некогаш да им текне да ми го блокираат акаунтот и да ми ги замрзнат средствата што ги имам на PayPal, дали може да има последица, со средствата што ги имам на сметката, бидејќи нели ние не префрламе пари на PayPal, туку директно ни влечат од сметка?? Ајде кој има искуство со ова!?

јас извадив ВИСА Електрон на Тутунска пред 1 недела ама не можам да ја регистрирам картицата на paypal.акаунтот ми е направен на словениа The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. Чаре има ли некое и дали може да ми прати некој пари на акаунтот од друг акаунт. Да пробам со нова регистрација со нова земја може ли да успее?

јас извадив ВИСА Електрон на Тутунска пред 1 недела ама не можам да ја регистрирам картицата на paypal.акаунтот ми е направен на словениа The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. Чаре има ли некое и дали може да ми прати некој пари на акаунтот од друг акаунт. Да пробам со нова регистрација со нова земја може ли да успее?
ке одиш на withdraw опцијата и таму внеси ја картичката ке ти ја прифати

Имам едно прашање во врска со PayPal и VCC ( Virtual Credit Card ). Деновиве разгледувам можност од еден веб страна да си купам Виртуелна кредитна картичка по цена од 12 долари со која ќе можам да го верифицирам новиот PayPal акаунт. Ако го верифицирам PayPal акаунтот со ваква картичка тогаш на кој начин ќе можам да ставам пари на таа картичка или на PayPal акаунтот? Исто и како би можел да повлекувам пари за да можам да ги извадам од шалтер или АТМ? Имал некој искуство со ова или не?

во четвртокот повлеков пари од пејпал , денес проверив во 17 часот на пејпал пишува дека трансферот е комплетиран а на картичката уште ги нема парите, дали е тоа затоа што денес банките работат со скратено време па треба да чекам до понеделник или не легнуваат одма парите на сметка

можи уште два дена треба да почекаш, јас имам 500 долари на пејпал, не знам дали да ги трошам или да пробам да повлеквам по 100 на неколку дена, инаку профилот ми е 2 години имам 100% позитивен фидбек на ибеј

ми требат 50 долари на скрил јас ке ви пратам на paypal ако му требат на некој нека пиши порака :)

Здраво, денес ми стигна картицата од payoneer, не е од никој сајт значи директно од payoneer е, ме интересира дали ќе може да се регистрира paypal акаунт со неа и ако може дали мора да имам пари на payoneer картицата за верификација. Фала однапред.

Здраво, денес ми стигна картицата од payoneer, не е од никој сајт значи директно од payoneer е, ме интересира дали ќе може да се регистрира paypal акаунт со неа и ако може дали мора да имам пари на payoneer картицата за верификација. Фала однапред.
По некоја логика нормално дека требаш да имаш пари на нејзе.
Колку ти земаа за да ти ја издадат? Како ќе уплаќаш на нејзе?
Лошото со оваа карта е што треба месечно да плаќаш 3$ за претплата и ако пробаш да вадиш од банкомат а немаш доволно исто зима мислам по 3$ од неуспешна трансакција.

По некоја логика нормално дека требаш да имаш пари на нејзе.
Колку ти земаа за да ти ја издадат? Како ќе уплаќаш на нејзе?
Лошото со оваа карта е што треба месечно да плаќаш 3$ за претплата и ако пробаш да вадиш од банкомат а немаш доволно исто зима мислам по 3$ од неуспешна трансакција.

Бесплатно е и не се плаќа ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom