PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може ако имаш валидна лична карта од друга држава која PayPal ја подржува, да отвориш акаунт под нејзе, а да асоцираш Македонска картичка. Логирањето ќе се врши од овде. Ќе треба верификација, ќе има ограничувања?​

Дали може ако имаш валидна лична карта од друга држава која PayPal ја подржува, да отвориш акаунт под нејзе, а да асоцираш Македонска картичка. Логирањето ќе се врши од овде. Ќе треба верификација, ќе има ограничувања?​
Бугарска?

Не е Бугарска, и не сакам со финти па после да се банира акаунтот. Легално како што пишува во условите на користење.
Тоа што го бараш не е легално. Пакистанец со македонска виза-картица не проаѓа на пејпал.

А може да ме одбие ОДКОГА ќе му дадам пари или?
НЕ. Пејпај може да ја одбие трансакцијата, односно да не ти земе пари. Ако пројде трансакцијата, значи си платил и веќе нема кој што да одбие. Ќе добиеш и извесување по имејл дека е извршена трансакцијата во корист на продавачот. И тоа е тоа.

Кај мене на пејпалот нема опција view limits
Неме ништо што пишува view limits?

pay.jpg

Тој ти е за купување само, не и за продавање. За тоа ти ги нема лимитите. Немој ни под разно на годишно ниво да повлечеш над 1300$ а месечно 200$ max. Иначе отиде јабана.

Тој ти е за купување само, не и за продавање. За тоа ти ги нема лимитите. Немој ни под разно на годишно ниво да повлечеш над 1300$ а месечно 200$ max. Иначе отиде јабана.
А ако ми е премиум колку можам да повлекувам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom