Бугарска?Дали може ако имаш валидна лична карта од друга држава која PayPal ја подржува, да отвориш акаунт под нејзе, а да асоцираш Македонска картичка. Логирањето ќе се врши од овде. Ќе треба верификација, ќе има ограничувања?
Не, и впрочем, зошто е битно?Бугарска?
Битно е. Има финта впрочем.Не, и впрочем, зошто е битно?
Не е Бугарска, и не сакам со финти па после да се банира акаунтот. Легално како што пишува во условите на користење.Битно е. Има финта впрочем.
Тоа што го бараш не е легално. Пакистанец со македонска виза-картица не проаѓа на пејпал.Не е Бугарска, и не сакам со финти па после да се банира акаунтот. Легално како што пишува во условите на користење.
Впрочем нели сакаш да ти кажеме а неќеш да ни кажешНе, и впрочем, зошто е битно?
Кај мене на пејпалот нема опција view limitsТи пишува колку ти е лимитот и е на годишно ниво, од првото подигање на пари се рачуна.
НЕ. Пејпај може да ја одбие трансакцијата, односно да не ти земе пари. Ако пројде трансакцијата, значи си платил и веќе нема кој што да одбие. Ќе добиеш и извесување по имејл дека е извршена трансакцијата во корист на продавачот. И тоа е тоа.А може да ме одбие ОДКОГА ќе му дадам пари или?
Неме ништо што пишува view limits?Кај мене на пејпалот нема опција view limits
Не , само Verified стои после тоа празно место еНеме ништо што пишува view limits?
![]()
А account type: што ти стои?Не , само Verified стои после тоа празно место е
PersonalА account type: што ти стои?
Тој ти е за купување само, не и за продавање. За тоа ти ги нема лимитите. Немој ни под разно на годишно ниво да повлечеш над 1300$ а месечно 200$ max. Иначе отиде јабана.Personal
А ако ми е премиум колку можам да повлекувам?Тој ти е за купување само, не и за продавање. За тоа ти ги нема лимитите. Немој ни под разно на годишно ниво да повлечеш над 1300$ а месечно 200$ max. Иначе отиде јабана.