PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев како да извадам пари од НЛБ преку ПП...
btw, таман утре ке ми престигне дебитната од тутунска....
Не можеш да подигнеш пари од ПП ако немаш ставено картица, картиците од НЛБ повеќе не ги прима на paypal.

Не можеш да подигнеш пари од ПП ако немаш ставено картица, картиците од НЛБ повеќе не ги прима на paypal.

Добро, тогаш кој картици ги прима, на стопанска? или комерцијална?

Може да пробаш со ХалкБанк, за проба пари не се зима.

може да се отвори, ја отворив ПејПел со македонска виза електрон.. ми имаат префрлено $25 на неа ( од New York ) .. стасаа, и после реков да ги откажат - ги откажаа ..

untitled.jpg

untitled2.jpg

Абе и јас имам отворено али откако ми истече картичката нова не можев да ставам зошто веќе 2,3 месеци не ги прима картичките од тутунска банка.

Edna nova novost vo vrska so PAYPAL..Kako sto pisav predhodno, so moja rodnina sto raboti vo ministerstvo za finansii denes razgovarav i mi rece deka posle odmorive ke se promenele zakonskive regulativi i deka makedonija ke ima paypal do krajov na godinava ali SAMO ZA KUPUVANJE.

Да видам да не верувам.Ова го ветуваат од 2009 значи ништо ново.

може да се отвори, ја отворив ПејПел со македонска виза електрон.. ми имаат префрлено $25 на неа ( од New York ) .. стасаа, и после реков да ги откажат - ги откажаа ..
значи... потребни се одговори на следните прашања
1. од која банка ти е картицата?
2. кога ја извади картицата?
3. кога се регистрираше?

untitled.jpg

untitled2.jpg

Како што можам да забележам на сликава, ти си примила пари од друга PayPal сметка...
И јас имам отворено, на лажна адреса, и таму ми стигаат парите од adf.ly и filesonic (истите тие пари можеш да ги користиш за што сакаш)

значи... потребни се одговори на следните прашања
1. од која банка ти е картицата?
2. кога ја извади картицата?
3. кога се регистрираше?

1. Стопанска банка
2. Средина Април - почеток Мај мислам дека беше
3. Сеа неам време да објаснувам, после ќе напишам детално

валда со виза интернет од стопанска...

валда со виза интернет од стопанска...

виза електрон - од стопанска .. не виза интернет.. лол, дали и постои таква? хух ..

како и да е, кога се регистрирав наместо Македонија *пошто ја нема у листата, ставив Бугарија ..напишав Varna како град, и то е, то ..

е сеа, при порачувањето, ќе пишете меил на ре-сејлерот дека не сакате на таа адреса да ви ја прати, и готово ..можат да ви префрлаат пари, можете и вие да префрлате пари, и да порачувате ..

има и друг начин, кој го напиша " Er T " на првата страна од темава, кој пост гласи:

Па PayPal акаунт можеш да креираш со виртуелна VISA картица на Entropay. Можеш бесплатно да си креираш акаунт на www.entropay.com . После креирањето на Ентропеј акаунт, ти даваат виртуелна дебитна картица на која можеш да си ставиш пари преку сопствената (физичка) картица што ја имаш. Има и мала провизија али не е толку страшно. Јас користам Виза Електрон од НЛБ Тутунска Банка за да си ставам пари на виртуелната картица.

После креирањето на Entropay акаунт, користејќи лажни податоци можеш да си креираш акаунт на PayPal. На пример јас одбрав држава Хрватска, а пробав и со Албанија и се беше во ред. Си го ставив своето име,презиме,адреса, освен за држава си ставив Хрватска, а потоа пробав и со Албанија и немаше никакви проблеми. По креирањето на акаунтот, си ја ставив Виртуелната картица од Ентропеј (тие ти даваат број на картица, Expire Date, CVV, а за име,презиме,адреса можеш да си напишеш што сакаш). Пробав да купам од Ebay и трансакцијата помина. Ако имате проблеми слободно постирајте тука.

е сеа, зима 4% провизија ..

ако ве интересира уште нешто, прашајте ..

ахм постои, ја користам од нова година навака, функционира ок али само за плаќање низ странство, за повлекување пари не може

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom