Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СтигнуваДали сеуште стигаат парите ако преку Словенскиот акаунт или не, и дали може да се верификува со истата финта?
Стигнува
Sakas da kazes deka sega raboti so slovenskata finta ?
Ama pak so ova noviot zakon 35% ke ne skinat![]()
A koj e noviot zakon?Sakas da kazes deka sega raboti so slovenskata finta ?
Имаат многу деца пробано со истата финта и чудно почна пак да работеSakas da kazes deka sega raboti so slovenskata finta ?
Znaci i jas da prasham. Inicirav kartichka od Tutunska banka, pa molam za sovet dali i kako da ja povrzam na Slovenskiot pay pal, za da mozham eventualno i da primam a ne samo prakjam pari? Nekoj so skoreshno vakvo iskustvo? Blagodaram mnogu! problemot e, vekje napraviv profil na Makedonskiot pay pal, no ne sum ja registrirala ushte ovaa kartichka. I iskeno da vi kazham mi se smachi od ovie limiti nishto kako shto treba ne funkcionira![]()
samo sakam da izvestam deka ne mi napravi problem slovenechkiot pay pal za makedonskata NLB kartica , ja prifati i mi refundirashe pari na istata po kodot. Dali ova znaci deka oficijalno imam dvonasocen pay pal, ili mora da se proveri pri transakcija? Imao ne mi se veruva! Se nadevam deka upali fintata!! I toa blagodaenie na Dekster26 i negovite nesebichni objasnuvanja.
Не си морал толкава процедура.samo sakam da izvestam deka ne mi napravi problem slovenechkiot pay pal za makedonskata NLB kartica , ja prifati i mi refundirashe pari na istata po kodot. Dali ova znaci deka oficijalno imam dvonasocen pay pal, ili mora da se proveri pri transakcija? Imao ne mi se veruva! Se nadevam deka upali fintata!! I toa blagodaenie na Dekster26 i negovite nesebichni objasnuvanja.
Краен рок е 45 дена по направената трансакцијаПосле колку време клиентот може да направи рефунд или откажување на трансакцијата?
Мислам дека беше во рок од еден месец, дали истото важи и за плаќањето со еCheck на ПејПал?
Имаат многу деца пробано со истата финта и чудно почна пак да работе
а за данок тие закон е после нова година значи гледај пред нова година да пуштиш пари а после нова година можиш на некој пензионер да префрлиш пари (баба дедо) помалце данок или ич немаше незнам точно како беше