PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
јас ја ставив картичката но лимитот за префрлање ми е 0 ако знае некој нека каува што е работата позз

помагајте кога сакам да јаставам картицката еве што ми дава error
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.:eek:
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 01:03 ---
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.:eek:

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Прво оди на Withdraw, па после додај ја картицата.

Некој да направи услуга да прати на Skrill 5,6 e, а да му вратам на Paypal иста сума?

DcFfa4F.png

Дечки помагајте што е проблемов, таман си ги пратив парите од фивер н пејпал се како што треба пишиваше и на фивер и на пејпал стасаа парите, и после по 5-6 минуте пак се логирам на пепал и ова ми се појавува, а според тоа што го пишува на сликата немам ништо направено, помагајте ве молам.

DcFfa4F.png

Дечки помагајте што е проблемов, таман си ги пратив парите од фивер н пејпал се како што треба пишиваше и на фивер и на пејпал стасаа парите, и после по 5-6 минуте пак се логирам на пепал и ова ми се појавува, а според тоа што го пишува на сликата немам ништо направено, помагајте ве молам.

Што помагајте? Сто пати ви е кажано дека прашање на време е кога ќе ви се јави проблем при повлекување на пари. Сто пати ви е кажано не повлекувајте пари!

Вадам пари преку пеј пал провизија 15%. лимит 500 Евра. позз

DcFfa4F.png

Исчисти кеш и логирај се пак

Исчисти кеш и логирај се пак

Фала средив.

Што помагајте? Сто пати ви е кажано дека прашање на време е кога ќе ви се јави проблем при повлекување на пари. Сто пати ви е кажано не повлекувајте пари!

Ма какво повлекување кој ти кажа дека сум повлекувал, ни блиску до тоа дека повлекував пари, само си ги префрлив парите од фивер на пејпал.

Дали ќе можит некој да ми пуштит 17£ на пејпал во замена за 17£ амазон гифт картичка?

Фала средив.

Ма какво повлекување кој ти кажа дека сум повлекувал, ни блиску до тоа дека повлекував пари, само си ги префрлив парите од фивер на пејпал.

Си се заебал...

Сега да, можда. ама проба да го повлечиш парите на картичка овде? Или планираш да ги трошиш онлајн? Нема сигурност никаква, во секој момент можат да ти го блокираат акаунтот и да ти останат парите заробени, не ќе можеш ни онлајн да ги потрошиш. Не еден пример имало таков.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom