- Член од
- 23 октомври 2011
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 0
јас ја ставив картичката но лимитот за префрлање ми е 0 ако знае некој нека каува што е работата позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
помагајте кога сакам да јаставам картицката еве што ми дава error
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
![]()
Дечки помагајте што е проблемов, таман си ги пратив парите од фивер н пејпал се како што треба пишиваше и на фивер и на пејпал стасаа парите, и после по 5-6 минуте пак се логирам на пепал и ова ми се појавува, а според тоа што го пишува на сликата немам ништо направено, помагајте ве молам.
![]()
Дечки помагајте што е проблемов, таман си ги пратив парите од фивер н пејпал се како што треба пишиваше и на фивер и на пејпал стасаа парите, и после по 5-6 минуте пак се логирам на пепал и ова ми се појавува, а според тоа што го пишува на сликата немам ништо направено, помагајте ве молам.
Исчисти кеш и логирај се пак
Што помагајте? Сто пати ви е кажано дека прашање на време е кога ќе ви се јави проблем при повлекување на пари. Сто пати ви е кажано не повлекувајте пари!
Дали ќе можит некој да ми пуштит 17£ на пејпал во замена за 17£ амазон гифт картичка?
ХЕХЕ, ти се заебаваш или сериозен си?
Фала средив.
Ма какво повлекување кој ти кажа дека сум повлекувал, ни блиску до тоа дека повлекував пари, само си ги префрлив парите од фивер на пејпал.
Си се заебал...