Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Утре бегам за Охрид пак, Пиво Фест и ПвД.

Се гледаме таму. :)

Не успеав да земам карта,веројатно ќе има на врата :raz: Па се гледаме :)

Времево е супер така да блузичка нема да е потребна :) .

Времево е супер така да блузичка нема да е потребна :) .

земи си, шо е сигурно е сигурно, во последно време не е предвидливо времево, бтв од 9 треба да се оди или можам да ги скокнам нашиве диџеи ???

^
Брат кога сакаш можеш ,само гужвата да се избегне на влез.

добар жур на сите,малце ми е криво шо не диам,али идам на подобро место во секој случај.:smir:

Има некој лошо да кажит, освем голема гужва и тие глупави бонови за да купиш пијачка? :)

40490_1560430456094_1395288180_1472787_4614456_n.jpg

--- надополнето ---

Јегермајстер во комбинација со велемајстор за одлиЌна атмосфера. ><

dsc09064u.jpg

dsc09041x.jpg

dsc09033.jpg

dsc09034.jpg

dsc09052j.jpg

Поздрав до Даниел од Холандија кој пристигна специјално за журкава и ги спои холандското и македонското знаме. :)

dsc09059.jpg

Поздрав до типот со најфенси маица со вграден equalizer. :icon_lol:

dsc09055f.jpg

Ајде сеа да пишам и ја... ојдов таму после 12 ипол негде... значи вармапот беше срање... СРАЊЕ!!! побудалев од досада Zeeger ме чекаше кај шипката то пред бината хахахах меѓу првите борбени линии и се најдов и со другата екипа и бевме комплет... се чекаше со душа да почни Павле :) Иначе организацијата беше перфектна според мене не сум видел ништо подобро до сега исто не сум видел ни цигари да има да купиш а ваму имаше :). Озвучувањето беше супер басот корнеше ама сепак високите не им беа убо средени па малку пиштеше...Лед дисплејот беше лудница вистина имаше добар ефект и добри светлосни ефекти тоа беше супер. Павле ја заеба на 2 пати колку што приметив во еден прелаз и после истаде некој неартикулисан звук :) па праеше кисели фаци изгледа не знаеше шо се деси... Тешка распаљотка нема коска,мускул дури ни парче кожа шо не ме боли, се растурив од скокање :). Пијачките не беа баш скапи ама ни ефтини. Епа народе кој беше сигурен сум дека добро си помина, добар транс матеше Павле и растури све живо... еве сега некоја слика иако без дисплеј сепак добро излегоа :)

DSC05630.jpg
DSC05625.jpg
DSC05613.jpg
DSC05618.jpg
DSC05624.jpgаа јас и TheRealSanta во несаглам поза ЉООЉ
DSC05632.jpgпреставништво од кајгана: Јас лево, средина другарот од Zeegerman (заборајв како се викаше љољ ) и Zeegerman десно

ИИ легендарното For An Angel (јбг толку имав меморија иначе ќе снимав поќе :)
п.с. Се извинувам до сите госпоѓи,госпоѓици и сл. шо дојдоа со сандали или штикли шо ги изгазив низ гушва ама јбг на транс со патика :) Мамицата мамиина на тој шо фрли пиво пошо до тогаш 2 дена се капев во пиво иии исто така на тие двајца зад мене шо дошле на ПвД да седат во први борбени линии за да пушат и пијат... и да... Zeeger кај шипката хахахаххахаха

^
Брат има секакви...тие двајцата буквално не се подмрднаја од место...најмногу ме боли срце кога ке видам сите во шема влезени а некој околу тебе квари атмосфера со буквално седење во место...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom