Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopic: малце.... Warm up за летната сезона на журчиња...... ова ти се вика журка брааатт..... :vozbud:

Fedde Le Grand Amsterdam Arena .. Oва Холанџаниве значи стварно се родени за вакви ствари :)
Холанѓаниве дефинитивно се едни од најдобрите за организирање на ТОП dance фестивали!!!
Qlimax,Q-dance,White&Black sensation,Dance valley:vozbud:

--- надополнето ---

Добро беше пред 2-3 години во охрид....ваљда и сега ќе биде:)

А за цената-ирелевантна е...ако веќе сте решиле да одите.
мислиш во Струга:)
тогашната локација Изгрев беше феноменална.....покрај плажа,која што може да собере +10 000,изгрејсонце,добра публика..........се на се:party3:
пропаганда или веројатност
http://www.strugadenes.com/struga/paul-van-dyk-na-1vi-avgust-povtorno-vo-izgrev

Ќе биде ептен тапа ако ја преместат журката во Струга.

Дај боже да ја преестат да не мора да го акам патот од Струга до рандом локација во Охрид. :)

Ќе биде ептен тапа ако ја преместат журката во Струга.
а поради кои причини ќе биде тапа???
п.с.иако во 2007 над 10 000 луѓе имаа сосема спротивно мислење од твоето:)

Превозот ти е 50 денари бре :) немора ти такси да бркаш за 400... туку ќе си појш по автобускиве имаш комбиња и линиски такси за 50 денари... сеа види ти :)

а поради кои причини ќе биде тапа???
п.с.иако во 2007 над 10 000 луѓе имаа сосема спротивно мислење од твоето:)

Абе зборев за мене. Си го имав гравирано тоа у Охрид ќе биде, башка Струга имам идено у 8мо на екскурзија само на саат време. :))))

Здравје, ќе видиме кај ќе биде со сигурност, па уште еднаш здравје, ќе видиме како и дали ќе идеме. :)

Абе зборев за мене. Си го имав гравирано тоа у Охрид ќе биде, башка Струга имам идено у 8мо на екскурзија само на саат време. :))))

Здравје, ќе видиме кај ќе биде со сигурност, па уште еднаш здравје, ќе видиме како и дали ќе идеме. :)
верувај дека нема да биде тапа...........и јас во 2007 многу се изненадив од самата инвазија за ПвД..Струга преполна,сите кои беа сместени во Ох после 5 саат фаќаа џаде во Струга,кој по плажи си седеше,кој шетал зашто одамна не бил во Струга,кој седнал по кафулињата и кафеаните покрај Дрим(се разбира тие први што пристигнаа)-верувај да седиш во кафеана покрај Дрим,нема подобар филинг:vozbud:....и после сите правец Изгев.............а за цените да не правиме споредба во однос на Охрид....................стискам палци и оваа година ПвД да биде на Изгрев:icon_lol:

Изгрев е дефинитивно најдоброто место за отворена журка во Македонија. Супер плажа, пространа, место за многу луѓе, журката од 2007 таму со ПвД е најдобрата до сега во Македонија мислам, со најдобра атмосфера од сите журки во Македонија на кои сум бил, во Охрид нема плажа за вакви журки, дури и Придз кога беше на Градиште поради локацијата не беше предобра журката.

пак е ок :) само плажата од парк не е толку голема сепак :( а и резидент не ме бендисува некако...

Впичковац ке се цените на пијачките... :(:(:(:( Лани на ван гог лименка пиво 150 денари беше :( , и тоа скопско...а за ПвД којзнае колку ке ја кренат цената...

Впичковац ке се цените на пијачките... :(:(:(:( Лани на ван гог лименка пиво 150 денари беше :( , и тоа скопско...а за ПвД којзнае колку ке ја кренат цената...
тибам работата.. ептен така скапи картите гледаат ама не жалам пари за карта... а за пијачки не секирај се ... Шверц Комерц рулз :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom