Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
:eek:ftopic: малце.... Warm up за летната сезона на журчиња...... ова ти се вика журка брааатт..... :vozbud:

Fedde Le Grand Amsterdam Arena .. Oва Холанџаниве значи стварно се родени за вакви ствари :)
Холанѓаниве дефинитивно се едни од најдобрите за организирање на ТОП dance фестивали!!!
Qlimax,Q-dance,White&Black sensation,Dance valley:vozbud:

--- надополнето ---

Добро беше пред 2-3 години во охрид....ваљда и сега ќе биде:)

А за цената-ирелевантна е...ако веќе сте решиле да одите.
мислиш во Струга:)
тогашната локација Изгрев беше феноменална.....покрај плажа,која што може да собере +10 000,изгрејсонце,добра публика..........се на се:party3:
пропаганда или веројатност
http://www.strugadenes.com/struga/paul-van-dyk-na-1vi-avgust-povtorno-vo-izgrev

П

Паган-др

Гостин
Ќе биде ептен тапа ако ја преместат журката во Струга.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Дај боже да ја преестат да не мора да го акам патот од Струга до рандом локација во Охрид. :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ќе биде ептен тапа ако ја преместат журката во Струга.
а поради кои причини ќе биде тапа???
п.с.иако во 2007 над 10 000 луѓе имаа сосема спротивно мислење од твоето:)

S

StormRage

Гостин
Превозот ти е 50 денари бре :) немора ти такси да бркаш за 400... туку ќе си појш по автобускиве имаш комбиња и линиски такси за 50 денари... сеа види ти :)

П

Паган-др

Гостин
а поради кои причини ќе биде тапа???
п.с.иако во 2007 над 10 000 луѓе имаа сосема спротивно мислење од твоето:)
Абе зборев за мене. Си го имав гравирано тоа у Охрид ќе биде, башка Струга имам идено у 8мо на екскурзија само на саат време. :))))

Здравје, ќе видиме кај ќе биде со сигурност, па уште еднаш здравје, ќе видиме како и дали ќе идеме. :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Абе зборев за мене. Си го имав гравирано тоа у Охрид ќе биде, башка Струга имам идено у 8мо на екскурзија само на саат време. :))))

Здравје, ќе видиме кај ќе биде со сигурност, па уште еднаш здравје, ќе видиме како и дали ќе идеме. :)
верувај дека нема да биде тапа...........и јас во 2007 многу се изненадив од самата инвазија за ПвД..Струга преполна,сите кои беа сместени во Ох после 5 саат фаќаа џаде во Струга,кој по плажи си седеше,кој шетал зашто одамна не бил во Струга,кој седнал по кафулињата и кафеаните покрај Дрим(се разбира тие први што пристигнаа)-верувај да седиш во кафеана покрај Дрим,нема подобар филинг:vozbud:....и после сите правец Изгев.............а за цените да не правиме споредба во однос на Охрид....................стискам палци и оваа година ПвД да биде на Изгрев:icon_lol:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Изгрев е дефинитивно најдоброто место за отворена журка во Македонија. Супер плажа, пространа, место за многу луѓе, журката од 2007 таму со ПвД е најдобрата до сега во Македонија мислам, со најдобра атмосфера од сите журки во Македонија на кои сум бил, во Охрид нема плажа за вакви журки, дури и Придз кога беше на Градиште поради локацијата не беше предобра журката.

S

StormRage

Гостин
пак е ок :) само плажата од парк не е толку голема сепак :( а и резидент не ме бендисува некако...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Впичковац ке се цените на пијачките... :(:(:(:( Лани на ван гог лименка пиво 150 денари беше :( , и тоа скопско...а за ПвД којзнае колку ке ја кренат цената...

S

StormRage

Гостин
Впичковац ке се цените на пијачките... :(:(:(:( Лани на ван гог лименка пиво 150 денари беше :( , и тоа скопско...а за ПвД којзнае колку ке ја кренат цената...
тибам работата.. ептен така скапи картите гледаат ама не жалам пари за карта... а за пијачки не секирај се ... Шверц Комерц рулз :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom