Paul van Dyk во Струга

Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
А женет е човеков да знам дали да го побарам за маж? Златен тој, бомбонче, срце, сува лепота!!! Само ако не успеам да се сликнам барем, само!!!:kotek:

Се гледаме на бичот и сите да врискате со мене и Влатче на Nothing but you ... шифра за да се препознаеме кој сме од Кајгана де ...:podsmev: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
:vozbud: кајгана дрес коуд јелоу + најгласно вриштење = гарант добитна(препозналива) комбинација

*пали media player и го бара Г.Г. Павле :je:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.105
Поени од реакции
25.413
Не би било лошо да направиме една мини собиранка претходно онака да мавнеме една од нога за загревање во некој кафиќ (Адмирал на пр.).

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не би било лошо да направиме една мини собиранка претходно онака да мавнеме една од нога за загревање во некој кафиќ (Адмирал на пр.).
Гласам за идејава се збираме се прајме стативи...алкохол,коктели,енергетика и сите заедно накај Струга...ајде клабинг

Член од
22 јули 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Mnogu jako ce bide mora da se ide.......ja mislim deka ova ne treba da se propusti.:vozbud:

Член од
11 јули 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
А женет е човеков да знам дали да го побарам за маж? Златен тој, бомбонче, срце, сува лепота!!! Само ако не успеам да се сликнам барем, само!!!:kotek:

Се гледаме на бичот и сите да врискате со мене и Влатче на Nothing but you ... шифра за да се препознаеме кој сме од Кајгана де ...:podsmev: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Zenet e choekot zena mu se vika Natasha Van Dyk

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Дивине ам сега шо прајме ?

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Jas uste se mislam - dali ke najdeme argumenti ostanue uste nekoj den ...

Toa za after party vidis i ne e losa idea ... samo ako jas treba da vozam ke mi treba i vrekata za spienje ... zaso posle toa zurkata na cicko Pavle tesk odeka ke bidam u sostojba da se izvozam do skopje ...

Aj ke vidime ... samo nemojte da iskoci samo novite traki da gi pusta - ke go gagam so prviot clen na kajgana sto ke mi padne vo desna raka :uvo:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Zenet e choekot zena mu se vika Natasha Van Dyk
Оу мај гад!!! Ништо ... во тој случај, само ќе го замолам да се слика со мене ... за да не му е криво еден ден де ...:podsmev:
Иначе Сусаро може предлогот ... дајте пишете пп па да се договориме за поточно место ... со нас ќе се сигурно и синдикалците кои се веќе Охрид ...:vozbud:

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Nisto Divne, nemozes da mu se frlis u pregratki na coekot ...

Ako se dogovarate nesco blagovremeno da sum informisan ... :vozbud:

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Истo и ти благовремено информирај не дали ќе доаѓаш :)
Sekako .... imam uste 7 dena da se oslucam ali nekako me vlece nataka rabotata :D :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: taman za toa vreme imam da sansa da povtoram diskografija na cicko Павле Вандајковски

Nego samo kako idea da napraime maici so imeto ali na Makedonski normalno u zuta boja ... ke go zbunime coekot

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Sekako .... imam uste 7 dena da se oslucam ali nekako me vlece nataka rabotata :D :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: taman za toa vreme imam da sansa da povtoram diskografija na cicko Павле Вандајковски

Nego samo kako idea da napraime maici so imeto ali na Makedonski normalno u zuta boja ... ke go zbunime coekot

Нешо вакво може ?

Attachments

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Abe bef i na tiesto ama se mi se cini deka vamu ke e poubo sto pati pa zato ic da ne se mislite idajte ve cekam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom