Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.900
Журот беше одличен,феноменален најдобар што имам идено оваа година..прекрасна атмосвера,одлична локација,солидна организација и многу народ,што ме изненади пријатно (едвај излегов надвор ) кога требаше да си идам... Стејџот беше одличен, озвучувањето перфектно според мене,ечеше низ цел Охрид.... За жал не ја издржав до крај журката зш ме скапаа нозете... ( P.S. Му ебам матер на еден Холандјан ме утепа со знамето, цела ноќ го мафташе,ко на митинг да е )

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Пол беше одличен како и што очекував но полоша организација од Охриѓани никогаш немало...имаше дури еден човек кој кинеше карти на 8000-9000 луѓе,катастрофа!!! Неизбежно буткање од страна на вратарите без разлика дали е машко или женско биквално како стадо беше пред влезот :nerv: Реков журчето беше топ но ова ми скрши филм пред самата журка...сепак се сложувам дека 2007 беше подобра во секој поглед,барем немаше дрва,чадори и лежалки пред тебе а и беше доста поголем просторот за дишење :toe:

П

Паган-др

Гостин
Истиот тој холанѓанец беше лани на Боб Синклер исто со холандиско знаме :)

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Пол беше одличен како и што очекував но полоша организација од Охриѓани никогаш немало...имаше дури еден човек кој кинеше карти на 8000-9000 луѓе,катастрофа!!! Неизбежно буткање од страна на вратарите без разлика дали е машко или женско биквално како стадо беше пред влезот :nerv: Реков журчето беше топ но ова ми скрши филм пред самата журка...сепак се сложувам дека 2007 беше подобра во секој поглед,барем немаше дрва,чадори и лежалки пред тебе а и беше доста поголем просторот за дишење :toe:
Морам да те корегирам овде, Охриѓани не го организираја ова, Скопска беше целата организација плажата беше изнајмена му ја имаја даено и шо сакет нека прает, шанкојте беа нивни пијачките, обезбедување букавално се! А то дека местото беше промашено тука си во право, стварно поубо беше Изгрев и пак таму да беше ке беше уште поубо.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Се познаваше по цените дека не се охридски организаторите :) 100 денара туборг, 150 ред бул на најголемата журка ова лето. =)

Во онаа умрената дупка наречена планет се е 20-30 денари поскапо, па камоли кадмо, парк и се натаму :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
cenite bea OK i se drugo bese OK,osven moze mnogu mala zamerka za plazata
mala plaza e park,a definitivno najdobri zurki se pravat na izgrev i ljubanista moze

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Се познаваше по цените дека не се охридски организаторите :) 100 денара туборг, 150 ред бул на најголемата журка ова лето. =)

Во онаа умрената дупка наречена планет се е 20-30 денари поскапо, па камоли кадмо, парк и се натаму :)
Колку што знам и на планет се скопски газдите.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.123
Поени од реакции
25.574
Не беше како на Изгрев. Малиот не извоза одлиќно ама се друго беше друго, туѓо, чудно. Очекував подруга атмосфера повеќе пространство како на изгрев и нормално подобра организација на врата. Од многубројните журки на кои сум бил таа на Изгрев е најдобра електронска журка на која до сега сум бил, и искрено на оваа не тргнав со големи надежи дека ќе ја надмине и не згрешив. Ван Дајк ме врати во младоста со ремиксите на техно и рејв битовите се чувствував како на почетокот на мојата журкачка кариера некаде на средина на 90-тите. Пријатно ме изненади со многу ремикси-Инсомниа, Сатисфекшн, а најмногу со Чилдрен на Роберт Мајлс. Не ја смикса See you on the otherside ама затоа се друго беше одлично од негова страна. Останувам со надеж дека некогаш некој ќе го надмине Изгрев...

Е да и ако ја знае некој траката што ја пушти и он и Ван Бурен што звучи како Пијано на Ерик Придз молам за линк од јутуб.

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
Не беше како на Изгрев. Малиот не извоза одлиќно ама се друго беше друго, туѓо, чудно. Очекував подруга атмосфера повеќе пространство како на изгрев и нормално подобра организација на врата. Од многубројните журки на кои сум бил таа на Изгрев е најдобра електронска журка на која до сега сум бил, и искрено на оваа не тргнав со големи надежи дека ќе ја надмине и не згрешив. Ван Дајк ме врати во младоста со ремиксите на техно и рејв битовите се чувствував како на почетокот на мојата журкачка кариера некаде на средина на 90-тите. Пријатно ме изненади со многу ремикси-Инсомниа, Сатисфекшн, а најмногу со Чилдрен на Роберт Мајлс. Не ја смикса See you on the otherside ама затоа се друго беше одлично од негова страна. Останувам со надеж дека некогаш некој ќе го надмине Изгрев...

Е да и ако ја знае некој траката што ја пушти и он и Ван Бурен што звучи како Пијано на Ерик Придз молам за линк од јутуб.
Ја има некој снимено и закачено на јутуб па да пуштиш линк да слушнеме или ја нема ? :/

?

..........

Гостин
Мислам дека ова беше херојот на цела журка :icon_lol:

Легнат беше кај дрвото до тие ефектите во вода.
ХАхаха типот го згазнав на главата, и после го пуцнав дека не се гледаше помислив дека е некоја пластика хаха

--- надополнето ---

Тој беше, дефинитивно д мен...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182

Да не мислиш на песната од клипот поназад?
http://img839.imageshack.us/img839/7840/mvi1721.mp4

Kajgana Shop

На врв Bottom