I
IBIZA SOUND
Гостин
epa ne znam kako da go zakacam na youtube
Се регистрираш и го аплоадираш.epa ne znam kako da go zakacam na youtube
Ме уби, па едно време се свртев и му кажав : Slowly boy with this flag :pos2:Истиот тој холанѓанец беше лани на Боб Синклер исто со холандиско знаме
Морам да те корегирам овде, Охриѓани не го организираја ова, Скопска беше целата организација плажата беше изнајмена му ја имаја даено и шо сакет нека прает, шанкојте беа нивни пијачките, обезбедување букавално се! А то дека местото беше промашено тука си во право, стварно поубо беше Изгрев и пак таму да беше ке беше уште поубо.Пол беше одличен како и што очекував но полоша организација од Охриѓани никогаш немало...имаше дури еден човек кој кинеше карти на 8000-9000 луѓе,катастрофа!!! Неизбежно буткање од страна на вратарите без разлика дали е машко или женско биквално како стадо беше пред влезот :nerv: Реков журчето беше топ но ова ми скрши филм пред самата журка...сепак се сложувам дека 2007 беше подобра во секој поглед,барем немаше дрва,чадори и лежалки пред тебе а и беше доста поголем просторот за дишење
Колку што знам и на планет се скопски газдите.Се познаваше по цените дека не се охридски организаторите 100 денара туборг, 150 ред бул на најголемата журка ова лето. =)
Во онаа умрената дупка наречена планет се е 20-30 денари поскапо, па камоли кадмо, парк и се натаму
Ја има некој снимено и закачено на јутуб па да пуштиш линк да слушнеме или ја нема ? :/Не беше како на Изгрев. Малиот не извоза одлиќно ама се друго беше друго, туѓо, чудно. Очекував подруга атмосфера повеќе пространство како на изгрев и нормално подобра организација на врата. Од многубројните журки на кои сум бил таа на Изгрев е најдобра електронска журка на која до сега сум бил, и искрено на оваа не тргнав со големи надежи дека ќе ја надмине и не згрешив. Ван Дајк ме врати во младоста со ремиксите на техно и рејв битовите се чувствував како на почетокот на мојата журкачка кариера некаде на средина на 90-тите. Пријатно ме изненади со многу ремикси-Инсомниа, Сатисфекшн, а најмногу со Чилдрен на Роберт Мајлс. Не ја смикса See you on the otherside ама затоа се друго беше одлично од негова страна. Останувам со надеж дека некогаш некој ќе го надмине Изгрев...
Е да и ако ја знае некој траката што ја пушти и он и Ван Бурен што звучи како Пијано на Ерик Придз молам за линк од јутуб.
ХАхаха типот го згазнав на главата, и после го пуцнав дека не се гледаше помислив дека е некоја пластика хахаМислам дека ова беше херојот на цела журка
Легнат беше кај дрвото до тие ефектите во вода.
Да не мислиш на песната од клипот поназад?Не беше како на Изгрев. Малиот не извоза одлиќно ама се друго беше друго, туѓо, чудно. Очекував подруга атмосфера повеќе пространство како на изгрев и нормално подобра организација на врата. Од многубројните журки на кои сум бил таа на Изгрев е најдобра електронска журка на која до сега сум бил, и искрено на оваа не тргнав со големи надежи дека ќе ја надмине и не згрешив. Ван Дајк ме врати во младоста со ремиксите на техно и рејв битовите се чувствував како на почетокот на мојата журкачка кариера некаде на средина на 90-тите. Пријатно ме изненади со многу ремикси-Инсомниа, Сатисфекшн, а најмногу со Чилдрен на Роберт Мајлс. Не ја смикса See you on the otherside ама затоа се друго беше одлично од негова страна. Останувам со надеж дека некогаш некој ќе го надмине Изгрев...
Е да и ако ја знае некој траката што ја пушти и он и Ван Бурен што звучи како Пијано на Ерик Придз молам за линк од јутуб.