Paul Oakenfold за Нова Година во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вистина е за таламаска, а можно е и уште диџеи да дојдат. И нормално ке бидат и некои од нашите мк диџеи

Ако се договориме(ама не вервам), можит со друштво да дојме Скопје.
Ипак јако ќе е.

Ма вистина е за Talamasca и Ananda Shake, се очекува уште едно име да дое, уште е у тајност, DD се во преговори.

Само ако изненадат со третово име, че ги потепам... ќе треба на саем да се иде. :wink:

Ма вистина е за Talamasca и Ananda Shake, се очекува уште едно име да дое, уште е у тајност, DD се во преговори.

Само ако изненадат со третово име, че ги потепам... ќе треба на саем да се иде. :wink:

А со кои пари, нели сте синдикалци... ц ц ц цел синдикат пропадна од вакви како тебе, срам да ти е.

Иначе он топик, могучно е и јас да одам :vozbud:

Јове, па членарината во синдикатот ја трошиме за вакви посебни пригоди, дај кажи еден конструктивен синдиакт кој што не организира вакви културни манифестации!!!

Воткамикс... ми мириса на идење на саем.

п.с. ќе ме чекате пред хала додека овие од НТШ да се уверат дека сум клин?! :pos: :pos: :pos: :pos:

NG2008.jpg

Еве го и флаерот за Новогодишната журка на Скопски саем... :ojea:

Ne znam kolku od vas ke se soglasat so moeto mislene no koga dojde prviot pat Paul oakenfold ne bese nesto posebno - dosta pesni ne gi pusti a baska kratko traese mozda i toa da bese pricina no kako i da e poveke ocekuvav od nego.

Еххх Шевал... очекувањата ја ебат работата секогаш.
Мене и Пет Шоп Бојс ќе ми беа океј да ја отпеаја Њу Јорк сити бој коа беа на плоштат, ал јебешга.

Јас да не се зарекувам уште отсеа... некако не ми се реализираат плановите лејтли. Но би сакал сите да се видиме на Trancefloor.

Ne znam ne sum gi slusal nikad Pet shop boys - ali sto sakas i ti bezplaten bes toj koncert - dobro sto otepaa nesto
Ali da platam 1000 den i da ne pusti niedna pesna - pa toa e katastrofa

Па од нив само една песна сакам и таа не ја отпеаја, демек била геј химна а не било убо на концерт спонзориран од Ти Мобајл да пеат такфа песМа.
Уотевер
Туку, ова второто што го пиша... го иам доживеано на концертот на Фејтлес на саем.
Гус Гус само беа окз, бендот од кој најмалку очекував дека ќе биде добар.

Ќе биде добра журка за тие што сакаат техно и за тие што немаат договорено ништо, а другите ќе го слушаме таму кај што ќе бидеме :)
PRAZNICI SE BLIZAT, PRAZNICI SE BLIZAT!! :D:D:D

Билети за новогодишниот електронски фестивал 1200 денари
Билетите за големиот новогодишен електронски фестивал ќе бидат пуштени во продажба од 10 декември. Цената од 10 до 17 декември ќе биде 1200 денари, а од 18 до 31 ќе бидат поскапи за 200 денари.
Диџеите Пол Оукенфолд, Били Насти и Таламаска ќе бидат ѕвездите на новогодишната ноќ на Скопскиот саем. Поддржани од домашните диџеи во Метрополис арена (хала 1) и хала 3, на 31 декември ќе го направат најголемиот електронски фестивал на цел Балкан. Били Насти ќе настапи во Хала 1, веднаш по Паул Оакенфолд, а таму ќе настапи и бугарскиот диџеј Балтазар.
ДЈ Таламаска со свој "live" перформанс ќе настапи во Хала 3, покрај него ќе настапат и Anada Shake, Dynamic, како и македонските диџеи Навигатор и Бушава азбука. Организатор на овој настан е "Авалон продукција".

NGinfo.jpg

Извор, Вечер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom