BuSarCe
See My Profile
еј абе се откажуваш????Филип Први Македонски ке се вика.
А за другите деца има време....
имало време... Македонија нема време за чекање

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еј абе се откажуваш????Филип Први Македонски ке се вика.
А за другите деца има време....

и јас мислам такаИма 9 месеци за мислење ,иначе ако е филип први како ке се вика 234 дете? филип двестетридесетичевтрти? :pos2:
ЕЕе па и ти полека. Па ако се пријават многу и изнародат многу македончиња кај ќе ни биде крајот?Многу слабо одзив на Девојки во проектов....ц ц ц после они ке ми се прават Патриотки
ЕЕе па и ти полека. Па ако се пријават многу и изнародат многу македончиња кај ќе ни биде крајот?
па тоа е поентата да бидеме ко Индија 1,3 милијарди, љоооооољ АЈДЕ ДЕВОЈКИ ПОАКТИВНО!!!!!

У право си! Треба да го преплавиме светов со македончиња. Пошто од кинези и индијци преку кур више!!! Да видат после како ќе цвета светов!па тоа е поентата да бидеме ко Индија 1,3 милијарди, љоооооољ АЈДЕ ДЕВОЈКИ ПОАКТИВНО!!!!!
Apokalipto..the guy who makes children with condoms on...
a be dark што мајстор ќе беше па сеа гинекологот ми кажа дека комуњарско девојче ќе биде ....Абе за ова 9 месеци ке чекаме после одма уште едно па пак 9 месеци. Ај ве напуштам, Мара и Филипчо наш ке треба да јадат нешто па на работа идам јас.
a be dark што мајстор ќе беше па сеа гинекологот ми кажа дека комуњарско девојче ќе биде ....
а бе дарк треба патриот наш или ебач наш вмровски да биде и машко
да се бори или ебе за македонија
па така оди уште у стомак да се учи да биде вмро-овца и патриотDe bre , uste ne se rodilo , vie veke vo partija go stavate ..ccc...