Патриотски јавен конкурс

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нема да има казни коа е за доброто на Македонија!

Абе за ова 9 месеци ке чекаме после одма уште едно па пак 9 месеци. Ај ве напуштам, Мара и Филипчо наш ке треба да јадат нешто па на работа идам јас.

СЕ НАЕЖИВ ОД УБАВИНИ!!! ЕХХ МАКЕДОНИЈО! КАКВА ИНСПИРАЦИЈА СИ НИ ТИ!!

Многу слабо одзив на Девојки во проектов....ц ц ц после они ке ми се прават Патриотки

ништо одам да сонувам некоја македонка :))))

Многу слабо одзив на Девојки во проектов....ц ц ц после они ке ми се прават Патриотки
ЕЕе па и ти полека. Па ако се пријават многу и изнародат многу македончиња кај ќе ни биде крајот?

ЕЕе па и ти полека. Па ако се пријават многу и изнародат многу македончиња кај ќе ни биде крајот?

па тоа е поентата да бидеме ко Индија 1,3 милијарди, љоооооољ АЈДЕ ДЕВОЈКИ ПОАКТИВНО!!!!!

па тоа е поентата да бидеме ко Индија 1,3 милијарди, љоооооољ АЈДЕ ДЕВОЈКИ ПОАКТИВНО!!!!!

И таман до тогаш ќе си ги земеме пирин и егеј и ќе имам место за сите.

Ајде моми ајде пријавувајте се, ја решивме дилемата за популацијата.:vozbud:

У право си! Треба да го преплавиме светов со македончиња. Пошто од кинези и индијци преку кур више!!! Да видат после како ќе цвета светов!
Арапи и црнци заборавив.

Абе за ова 9 месеци ке чекаме после одма уште едно па пак 9 месеци. Ај ве напуштам, Мара и Филипчо наш ке треба да јадат нешто па на работа идам јас.
a be dark што мајстор ќе беше па сеа гинекологот ми кажа дека комуњарско девојче ќе биде ....
а бе дарк треба патриот наш или ебач наш вмровски да биде и машко
да се бори или ебе за македонија

a be dark што мајстор ќе беше па сеа гинекологот ми кажа дека комуњарско девојче ќе биде ....
а бе дарк треба патриот наш или ебач наш вмровски да биде и машко
да се бори или ебе за македонија

De bre , uste ne se rodilo , vie veke vo partija go stavate ..ccc...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom