Паркирање

• Креатор на темата Креатор на темата Lu
  • Време на започнување Време на започнување
L

Lu

Гостин
Ако има ваква или слична тема,извинете.

Да ве прашам гледав на You tube како луѓе доста умешно ги паркираат колите,па да ве прашам дали има некој трик кој го користат или се си е тоа искуство.
Вие можете ли така да паркирате како на двата клипа подолу?

Јас вака паркирам! :smir:

и вака:

Значи јас сум супер возач! :salut:

Ако има ваква или слична тема,извинете.

Да ве прашам гледав на You tube како луѓе доста умешно ги паркираат колите,па да ве прашам дали има некој трик кој го користат или се си е тоа искуство.
Вие можете ли така да паркирате како на двата клипа подолу?

не бе какво искуство... секој може ова... :pos2:
дали знаеш колку треба да ја владееш колата за да можеш вакво нешто да направиш? тоа се години и години страствено спортско возење и барем 20-тина пати зачукување, или во нај мала рака искршени бандажи од ивичњаци и испокинати гуми, се додека да ја добиеш таа хируршка прецизност за вака екстремно да паркираш...

Видете што ти значи да имаш кола кабрио алал да и е на девојката :bravo:
Вреди да се изгледа

Јас вака паркирам! :smir:

Колку ме нервираат вакви глуперди. Кој им дал возачка се прашувам и како?
Алал да му е на тој што чекаше, да бев јас ке и ја исфрлев од нејзината кола уште на почетокот и ке и ја паркирав. Нивото на интелигенција може да и се опише само со минус пред бројката.
Само ај некако се џвака ке речеш жена вози, нормално е за жените да не се добри возачи, ама кога ке видам некој маж, со празна лејка, е дури тогаш полудувам.
Што е најчудно, најчесто што имам видено мажи да не знаат да возат биле дивите таксистите, кои секој ден возат низ еден ист град, улиците напамет ги знаат, и па се тикви во тоа главите.
Нит знаат жмигавец да дадат, нит знаат каде е паркирно место за такси, на раскрсници и автобуски си чекаат муштерии, се убацуваат во лента..... и уште мноогу прекршоци кои кога пред мои очи ке се случат ми иде да ги истепам ко магариња.

Колку ме нервираат вакви глуперди. Кој им дал возачка се прашувам и како?
Алал да му е на тој што чекаше, да бев јас ке и ја исфрлев од нејзината кола уште на почетокот и ке и ја паркирав. Нивото на интелигенција може да и се опише само со минус пред бројката.
Само ај некако се џвака ке речеш жена вози, нормално е за жените да не се добри возачи, ама кога ке видам некој маж, со празна лејка, е дури тогаш полудувам.
Што е најчудно, најчесто што имам видено мажи да не знаат да возат биле дивите таксистите, кои секој ден возат низ еден ист град, улиците напамет ги знаат, и па се тикви во тоа главите.
Нит знаат жмигавец да дадат, нит знаат каде е паркирно место за такси, на раскрсници и автобуски си чекаат муштерии, се убацуваат во лента..... и уште мноогу прекршоци кои кога пред мои очи ке се случат ми иде да ги истепам ко магариња.

Мене ме нервира класификацијата, демек жените не возат убаво. Јас велам нема врска дали си машки или си женско. Или те бива или не те бива за возење! :toe:

Мене ме нервира класификацијата, демек жените не возат убаво. Јас велам нема врска дали си машки или си женско. Или те бива или не те бива за возење! :toe:
aaaaa ne , ne, i te kako ima vrska . Fakt e da mazhite pobrzo i poprecizno parkiraat od zhenite. :toe:
Plus , imame podobra koordinacija na racete i ochite i prostorno se snaogjame daleku podobro od vas :icon_lol:

aaaaa ne , ne, i te kako ima vrska . Fakt e da mazhite pobrzo i poprecizno parkiraat od zhenite. :toe:
Plus , imame podobra koordinacija na racete i ochite i prostorno se snaogjame daleku podobro od vas :icon_lol:

Координацијата на рацете и на очите и зашто и како просторно повеќе се снаоѓате е сесема друга тема! Тоа е се` од вежбање, факАт!

Ајде да се посмееме уште малку на наша сметка:

Искрено првиот пат кога го видов видеово не ми се веруваше дека сврте еден круг и пак утна. :kesa: Не ми се верува дека на ваков труп дале дозвола! Овие возачи се најопасни, можат да убијат човек! Според видеата кои ги видов, јас мислам дека, ѓупциве се најлоши возачи! Имаат најглупи клипови за паркирање!

Да се посмееме уште малку:

Видете го ова:
и ова........без коментар
само едно не ми е јасно како успеал да ја остави колата у брзина и да излезе

ха... со оглед на тоа дека моја прва купена кола беше форд гранада, таа е за “само“ 25 сантими по широка и околу 75 подолга од волгата и не ја чепнав ниеднаш, значи дека би требало до крај на живот да немем проблеми со паркирање

Дефинитивно мажите се подобри возачи....да му дадеш кола и да му пуштиш музика, нема да знаат што да прават побрзо,дали да вози или да слуша :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom