Паркети

• Креатор на темата Креатор на темата Нинович
  • Време на започнување Време на започнување
Поголеми селјаци нема. Баш чера беа на А1 експлусив и незнаеа бар културно да се изразвет, да зборвет не знаеат пак уште велет требело 15 год работеле па се пробилем, а ако не напраеа песна со елена немаше никој да ги знајт, и вака не ги знајт никој зш и елена не е кизнит која ама ај неа ногу ја форсирет. А пак шо се однесува до изгледот, кека си ја сменит флизурата и наочарите оној не занм како се вика...

Значи каква реклама им направија на Паркети...
Во новиот број на „Свет“ има слика од Паркети среде снег голи на Широксокак, и пишува демек датум 04.01, а таа слика е објавена веќе пред 4-5 години, каде што јасно се гледа дека Сашо има пократка коса, а во позадина се гледа веќе многу старото лого на Космофон.
Така да, убаво што и „Свет“ си пополни страница, а и Паркети си добија реклама, ама се гледа дека наводниот многуинтересен бенд сака да стане уште подосаден.
(кажете ми како да ставам слика од компјутер да ја пуштам тука ако знае некој)

Паркети.. Не ги обичам многу ама има 1-2 песни што ми се вртеа во глава.. Нив ги гледам повеќе како атракција која добро поминува со својата уникатност...:toe:

По селски фаци немам видено. Тоа ти се вика со сила популарен да бидам, па требало битолски да пее, абе не знам што да кажам едноставно антипатични створења.

Можи не најлуд ама беа луд бенд ... Ај утре ќе видам дали го задржале тоа .. или можеби ќе гледам нешто ново и глупо

Можи не најлуд ама беа луд бенд ... Ај утре ќе видам дали го задржале тоа .. или можеби ќе гледам нешто ново и глупо

Не сум ги гледал во живо, ама утре ќе ги гледам.Бтв, да не знаеш колку е карта, и дали се купува на врата во Апореа?

По текстојте се гледа колку са луди, а пак да не зборимо за настапите во живо...

Ги почитувам Паркети поради нивната оригиналност...а сега за облекувањето, однесувањето итн. тоа си е дел од нивниот имиџ и ако некој има проблем со тоа не мора да се замара... А песните ми се свиѓаат, интересни се... Еднаш ги имам гледано во живо, на Street фестивалот во Куманово... Знаат да ја расположат и насмејат публиката...

Единствено ја сакам песнана "Сакам да те галам" и толку од нив:kesa:

Најлуд бенд?! Беа некогаш.
А сега се тиње поготово после песната со Елена Ристевска.
Сега бидејќи сите “деца“ се попалија по песнава, Паркети ќе работат само за слава и ќе бидат еден од најлошите бендови кај нас.
А за најлуд бенд јас дефинитивно би ги прогласил Суперхикс. :)

далеку се од најлуд бенд ... текстовите им се за поточиња фестивалон а глеам секоја недела у свет ги ставаат ... демек рок н ролл свират не иде да бидат во весник со боки 13 ...

Најлуд бенд?! Беа некогаш.
А сега се тиње поготово после песната со Елена Ристевска.
Сега бидејќи сите “деца“ се попалија по песнава, Паркети ќе работат само за слава и ќе бидат еден од најлошите бендови кај нас.
А за најлуд бенд јас дефинитивно би ги прогласил Суперхикс. :)

слушни ги Културно Уметнички Работници скратено К.У.Р. е тоа е луд бенд :D

Добри беа вечерва бе:)
Добра свирка направија.Вакви, такви текстови, глупости, смешки, селјаци, ама направија одлична забава.

Не се воопшто оригинални.Според мене само пробуваат да го емитираат босанецот Лака едноставно јас ги сметам како луѓе кои прават се на телевизија за да привлечат внимание...пример креваат нозе на маса зборуваат битолски и слично.Таман работа ако еден Тоше зборуваше крушевски или една каролина зборуваше битолски....:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom