Паркети

• Креатор на темата Креатор на темата Нинович
  • Време на започнување Време на започнување
Тончи, да ти се појави Сашо со наочарине и да ти зборува за куршуми и пукања, а знаејќи го каков е, би му поверувал?:)
И мене би ми дошол ист таков прв впечаток, иако луѓето ја зборувале вистината.

Абе супер се дечкине, во неделата беа во прилеп и супер забава направија, плус то и стриптиз ни напрај Сашо

Најлуд да, тоа да. Ама далеку се од добри.

Најбољи бендддд!!!!!Вчера имав температура денес ми поминаа;Кафеави џуџиња;Имав електрична фризура!!!!БАЈ Д ВЕЈ ЈА ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА МИ ЈА ДАДЕ "КАФЕАВИ ЏУЏИЊА"АМА ДА БИДЕ СО КЛАРИНЕТ И ДА НЕ БИДЕ ВО ЖИВО ПЛСССССССССС!!!!

Ептен забегани дечки се,ми се бендисува текстот на песните стварно им е забеган,а не би рекла дека се најлудиот бенд кај нас,зашо тука се и Суперхикс :bip: :helou:

Чингелајче =];2114246 напиша:
Ептен забегани дечки се,ми се бендисува текстот на песните стварно им е забеган,а не би рекла дека се најлудиот бенд кај нас,зашо тука се и Суперхикс :bip: :helou:
Хаха кога ќе бидат Суперџикс хајлуд бенд кај нас тогаш ќе почнам народно да слушам хахаха.

Можда се добри у стриптиз и у други работи ама далеку се од музика

Не дека имам нешто против нив ама факт е дека за музика не ги бива кој знае коку па мораат да се покажуваат и на други полиња освен музиката. :pos2:
Иначе дека се најлуди, најлуди се. Само не ми се допаѓа пејачот, некако многу ми е забеган, к*рназ се прави. Односот не му е добар. има моменти коа треба да се биде сериозен а има моменти и за заебанција, тоа го нема сватено :helou: .

Јаки са браќата секоја чест. Нека продолжат така. Верувам дека ќе бидат успешни:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom