Парк?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
mary_jane напиша:
нема врска шо постои сениор, и мене ми се има десено истото,да отидам пред дискотека и да видам 13-14 годишни фуфици,подотерани од ја шо бев на матура и попијани од мене pijano:vozbud:така да никој веке не глеа сениор јуниро :wink:
Да? Баш ме интересира во која.

park e super mestence za sekakvi zabavi i ako si so drustvo nikogas nema da ti e dosadno...naprvotiv - diskoteka, cigari, turkanje, zestina :). Ali mora i tamu da se odi pa koga ke vidis sekade e ubavo, ama pak e poubavo a posebbno koga ke ti se pogodat licata so koi si tamu :smir:

*angelce* напиша:
park e super mestence za sekakvi zabavi i ako si so drustvo nikogas nema da ti e dosadno...naprvotiv - diskoteka, cigari, turkanje, zestina :). Ali mora i tamu da se odi pa koga ke vidis sekade e ubavo, ama pak e poubavo a posebbno koga ke ti se pogodat licata so koi si tamu :smir:

Ако ти е добро друштвото кај сакаш биди и нема да ти биде досадно,зошто мора баш во парк да одиш,што е толку посебно?:toe:

neznam..posebna mi e atmosferata vo park, mozi posto cesto sum odela pa i naviknata sum a i ne rekov deka so drustvo ne e ubavo kade bilo...na kraj kraeva ne e vazno mestoto tuku licnostite so koj si...ama parkot barem za mene e poseben :)

во парк искачам и ми е многу топ,башка стално ќе видиш некој што не си го видеел поодамна од х причини,иначе сега на сепариња не седат само дарк фаци(за кој немам ништо против) си има секакви друштва,башка да седам на улица и за едно мало пиво да ми го наплаќа 90 денари,хахах(ќе се прашаме за тоа) затоа ке си седнеш некаде у парк и со истото друштво 100 пати поопуштено ќе си поминам а не да го лигавам едно пивце 2 саати па и нека се 2(нема смисла)!но кој како си сака!и за тие што идат накај дискотеките немам против ништо али за повеќето имам совет,кога поминуваат покрај нас "обичните смртници" нека не ја креваат главата во облаци дека со штиклите може лесно да паднат па да си го уништат миничот или што друго имаат облечено ..хмм или немаат

Tikvi4ka напиша:
covece .. so stikli v park? sve imam cueno.. ali ova nikad nema ni da go cujam pak a veruvam najmnogu deka nem,a da go vidam
Сакам цитат,дека сум напишала вакво нешто!
Бидејќи ти си ме цитирала за истово или си се дрзнала да ми испревртуваш зборови!:icon_roll

И чекам одговор од Мери Џ.во која дискотека на сениор каде што бараат лични карти има 13 годишњаци!?

и ја те прочитав дека спомна штикла во парк.

еве го постот

RealGirL напиша:
Не планирав више да постирам на темава али ај ептен дека ме цитираше!
Имам друштво и пијам!Али не во парк.Значи си седнувам културно во кафич или одам во дискотека и таму се заебавам со моите најдобри другари!
Не реков дека во парк ќе ми биде досадно али глупо да..затоа пишав не ми се прави филмот!
Прво стилот на облекување не ми е за да дремам по тревиве па после пола саат да ја вадам земјата од штиклите
Второ ми пречат пискотниците на пијаните копиљаци и лошата глетка
Трето..да се разбереме,не сум за затварање на паркот,тие што уживаат во тревата,темницата,алкохолот или што и да е,нека си го имаат тоа задоволство али под надзор на надлежните!:smir:

RealGirL напиша:
Прво стилот на облекување не ми е за да дремам по тревиве па после пола саат да ја вадам земјата од штиклите
Сватено или да дообјаснам што сакам да кажам?:smir:

Стилот ти е со штикли така?

онда сфатено е

Гижо напиша:
Стилот ти е со штикли така?

онда сфатено е
Начинот на кој што се облекувам Гижо го наметнува и носењето на високи потпетици!
Мило ми е што е сфатено!:helou:

therefor ако би идела у парк би идела по штикли

сфатено е де :))))

RealGirL напиша:
Сакам цитат,дека сум напишала вакво нешто!
Бидејќи ти си ме цитирала за истово или си се дрзнала да ми испревртуваш зборови!:icon_roll

И чекам одговор од Мери Џ.во која дискотека на сениор каде што бараат лични карти има 13 годишњаци!?
да не се лажеме, у сите дискотеки кај шо сум била вриело од малолетници,дали 13 или 16 годишни не е битно
у периодот коа секоја недела одев на хип хоп во процесс и Б2 ги имаше еден куп, една од причините ради кои и не ми се оди веќе :icon_roll

mary_jane напиша:
да не се лажеме, у сите дискотеки кај шо сум била вриело од малолетници,дали 13 или 16 годишни не е битно
у периодот коа секоја недела одев на хип хоп во процесс и Б2 ги имаше еден куп, една од причините ради кои и не ми се оди веќе :icon_roll
Да, но тука зборуваме за дискотеките во парк, нели?:)

Малолетните си ги имаат Кабрио и Хавана, а во Колосеум одат од 17 години нагоре. Една година под границата не е ништо страшно.

mary_jane напиша:
Oндак, време е некој да ти ги покаже дискотеките за возрасни :)

Najubavo e vo park.Tamu si sedis so dobro drustvo,si piete,moze i gitarce da si zemete pa da svirite,peete.................A vo diskoteki prvo muzikata ne mi se dopaga a i ne mozes bas taka tamu ubav muabet da si napravis i i da se vidis so celo drustvo zosto site ke razbegaat vamu tamu..........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom