Парите и љубовта

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

што ви е пред се?

• Вкупно гласачи
    237
...............Драги дрн дрн дрн...

Ве покануваме на најубавиот ден од нашите животи, да ја крунисаме нашата љубов бла бла... Во хотел Континентал, таа и таа хала таа и таа маса, толку и толку саат. П.С. Поклон во плик.:shok:

Морав да ја карикирам поканава што ја добија моите родители пред некое време, за на свадба. Добро бе... Не е ли срамота? Парите и љубовта... Зарем толку ви е важно дали ќе ви донесам пакет тенџериња со кутлача, или ќе ви дадам факинг мочано плико?

Не сум заљубен,па парите ми се пред се!

vo preden plan mi e ljubovta pa posle parite

парите и љубовта..

СВЕ СЕ ВРТКА ОКО ТРТКА .....парите железни врати отвараат а за љубовта и да не зборуваме.

Важни се парите како не.. Меѓутоа јас и давам предност на љубовта! Па за понатака здравје - се сакаме се е ок па ќе си заработиме... Не се знае што ти носи животот - денес имаш, утре немаш и обратно... така да..:toe:

Се разбира дека се важни и парите но љубовта е на прво место...

Неможам да им се изначудам на тие со викаат парите не се битни,сите кавги во една фамилија се повеќе за пари зошто?Затоа што неможат да си дозволат да излезат на една вечера,да си ги купат посакуваните кошули фармерки и сл.Колку и да има љубов и да се почитуваат пак нема да може да опстои еден брак ако се нема барем малце пари.За мене љубовта и парите одат заедно тоа не значи да има ного пари туку просечно оти со љубов не се живее.Можеби некој ме ме искритикува али бидете реални малце у денешн овреме без пари не правеш ништо

Љубовта пред се, а парите во врска на оваа возраст не ми значат апсолутно ништо (иако гласав за љубовта па парите)

Неможам да им се изначудам на тие со викаат парите не се битни,сите кавги во една фамилија се повеќе за пари зошто?Затоа што неможат да си дозволат да излезат на една вечера,да си ги купат посакуваните кошули фармерки и сл.Колку и да има љубов и да се почитуваат пак нема да може да опстои еден брак ако се нема барем малце пари.За мене љубовта и парите одат заедно тоа не значи да има ного пари туку просечно оти со љубов не се живее.Можеби некој ме ме искритикува али бидете реални малце у денешн овреме без пари не правеш ништо

Нај реално кажано но стварно е така.

abe so ljubov ke ja ranam jas zenami a?hehehehe daj ne me smejte mora pari da se ima pa ljubov a se izleguva od parite pozzzzzz

Па.. Љубовта е пролазна и релативна ствар. Сега го/ја сакаш, утре не ни помислуваш на него/неа. Но сепак, не треба парите да се секогаш на прво место, според мене. Не би сакала партнерот да ми е некој без скршен денар, но ако вистински го сакам, ќе издржам некако.

парите воопшто не се битни во една врска битно е да се има љубов да бидам среќна да ме сака партнерот па без разлика дали сме искочиле во некој ресторан или седиме на клупа но доколку се размислува за брак се многу побитни бидејќи за љубов се живее но од неа не....

toa samo dokazuva deka vo takva edna vrska NEMALO ljubov,inaku ne moze da se meri iljubovta so edna vecera,ili nekoe parce obleka i sl.ako zelbata za toa materijalno nesto e posilna od ljubovta,togas da,nastanuvaat kavgi i stanuva jasno deka ljubovta(ako voopsto i postoela iskrena ljubov)e vo kriza.koga nekoj/a vistinski i iskreno saka,bi napravil se za taa licnost,sto znaci deka bi napravil/a golema zrtva.
e sega prasanje e kolku i dali navistina postoi takva ljubov vo denesno vreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom