Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајмиSakam da prasam dali ima nekoj so dava pari na zaem za mesec dena?

Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemamИма, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми![]()
Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?Има, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми![]()
А да прашаш на ФБ со име и слика, место анонимно на форум кај што не му е местото?Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam
Автоматски споено мислење:
Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?

Судеjќи по твоjот глуп коментар и став, се гледа причината зошто бараш пари на заем.Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam
Автоматски споено мислење:
Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?